[ot] Potrzebna pomoc - zlomowanie budy wawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zna ktos jakies miejsce gdzie mozna sama bude zezlomowac w Wawie ewentualnie okolicach?

Może z Paganem vel autokasacja vel nie wiem co jeszcze zagadaj ...

Wieczorem dam Ci numer do goscia ktory skupuje samochody wraki i nawet gole wraki na umowe kupna sprzeazy bo teraz nie moge odczytac z simkarty numeru ehhhhhh kupowac nowy tel a soft pada:/....

" kupie samochody stare zniszczone skorodowane 519 728 017 "

nie wiesz jak sie złomuje samochody ? jedzie sie na skup złomu i sprzedaje na wagę i jeszcze na flaszkę będzie za budę .

gosc zabiera wraki tylko z mazowieckiego.....

Cytat:
2008-12-11 19:02:30, Piatka pisze:
nie wiesz jak sie złomuje samochody ? jedzie sie na skup złomu i sprzedaje na wagę i jeszcze na flaszkę będzie za budę .

a co z umowa?

znajdź Pana żula najlepszy sposób

Cytat:
2008-12-11 23:43:44, CEHU pisze:
znajdź Pana żula najlepszy sposób

No sposób dobry i sprawdzony

A co pińcete chcesz zezłomować?

nie - polda

Hmmm.. mam podobny problem. Musze zezlomowac tabliczki...

Cytat:
2008-12-10 07:44:07, Mariusz126p pisze:
Wieczorem dam Ci numer do goscia ktory skupuje samochody wraki i nawet gole wraki na umowe kupna sprzeazy bo teraz nie moge odczytac z simkarty numeru ehhhhhh kupowac nowy tel a soft pada:/....

Czytac czytac Ja tak zrobilem i sie pozbylem teraz Sebastian i wsio z umową....

[ wiadomość edytowana przez: Mariusz126p dnia 2008-12-14 09:08:26 ]

Cytat:
2008-12-12 11:09:59, 130TC pisze:
No sposób dobry i sprawdzony A co pińcete chcesz zezłomować?

ten sposob jest nie dobry własnie ze bo zul ma pojsc do urzedu i go zglosić na siebie jak nie pojdzie to samochod nadal jest na ciebie.........

innym wyjsciem jest rozwiazanie umowy z ubezpieczalnia prosty i dobry sposob

co ty gadasz, człowieku przecież to ty idąc do urzędu zgłaszasz że sprzedałeś samochód i pokazujesz umowę, wtedy samochód jest automatycznie nie twój tylko osoby która widnieje na umowie, idąc tym tokiem rozumowania, kupując i nie przerejestrowując go, nie jesteś jego właścicielem?? owszem jesteś ponieważ osoba która go sprzedała miała obowiązek to zgłosić, ty będąc kupcem niby też, tyle że tobie tak na prawdę nie grozi nic, a sprzedającemu który tego nie zrobił już niestety trochę więcej.

cehu w naszym kraju nie myśl logicznie ... przepisy są przepisamy i kiedyś w radiu była audycja "dzwonie do pani pana ..." i była mowa że jeżeli kupujący nie zarejestruje na siebie auta to nawet jak sprzedałeś to autko wisi dalej na twoim koncie

Cytat:
2008-12-23 23:15:21, GR235I3K pisze:
cehu w naszym kraju nie myśl logicznie ... przepisy są przepisamy i kiedyś w radiu była audycja "dzwonie do pani pana ..." i była mowa że jeżeli kupujący nie zarejestruje na siebie auta to nawet jak sprzedałeś to autko wisi dalej na twoim koncie

Dokladnie tak jest umacniajac moje słowa powiem Ci ze znam pare osob ktore tak zrobiły i teraz zaluja ........

Cytat:
2008-12-23 23:15:21, GR235I3K pisze:

moze sobie wisiec. Jak cos beda chcieli to pokazujesz im umowe i moga cie w d**e cmoknać.

It depends od tego, czy sprzedawczyk zglosil do WK, ze popchnal padline dalej.

sprzedałem malca, kolesie nie zgłaszali tego pewnie... dzwonili do mnie że wisze nie wiadomo ile za oc itp.. jakieś kary umowne... przefaksowałem im umowę... cisza, spokój...

nie gadajcie głupot. Jak sprzedaje samochód, to idę do urzedu, zgłaszam sprzedaż, wypełniam papier o wyrejestrowanie tytułem zmiany właściciela i tyle. Dostaje pieczątke z urzedu i nie ma tematu. takich paierów mam juz z 5 i za każdym razem jak mi ubezpieczalnia pisze że coś chce, to im wysyłam papier i jest spokój...