Program do łączenia PDF poszukuję

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Poszukuję jakiegoś prostego programu służącego do łączenia pojedynczych luźnych stron zapisanych w formacie PDF w jedną całość (w jeden dokument).

Podobno najnowszy Adobe Reader „9” Profesional ma taką możliwość, ale słono kosztuje i bez rejestracji ani rusz...

To co innego polecacie ?

U nas w pracy używają programu PDF Creator
Pliki w nim utworzone wysyła się do "domyślnej drukarki" i mamy dokument pdf
Jak działa - nie wiem, nie zagłębiałem się w to.
Ale jest ogólnodostępny w necie więc możesz sprawdzić

Takich programów "drukarek" z innego formatu na PDF jest sporo...

A mi chodzi o taki program, który połączy różne, luźne, pojedyncze strony dokumentów zapisanych w PDF'ie w jeden wielostronnicowy dokument PDF

zawsze możesz scalić w wordzie i potem zrobić z tego PeDoFile

Najczęściej produkuję PDF skanując różne dokumenty. Skaner ma możliwość utworzenia "obrazu końcowego" w formacie:

JPG, BMP, TIF, GIF ......[cała masa innych pierdół] i m.in. PDF.

Więc wybieram PDF i za każdym razem jakieś dokumenty ...albo całe zeskanowane książki są zapisane na pojedynczych stronach w formacie PDF.

Więc wątpliwa jest przyjemność z lektury tak zeskanowanej książki

do każdego skanera jest dołączone oprogramowanie ocr - wrzucasz to do worda jako tekst i robisz co zechcesz

Robercie nie chce mi się wrzucać -screenu- z dokumentu po rozpoznaniu takim programem.... same błędy ...białe plamy itp.

zresztą po co kombinować ?

Mam dokument typu np. mapa, plan miasta, świadectwo, zaświadczenie itp. zeskanowane w rozdzielczości ok. 8000 dpi. Po co mam to wrzucać do Worda...?

Mam to zapisane w PDF-ie (po powiększeniu jest duża wierność odwzorowania szczegółów) i OK.

No chyba nie wyobrażacie sobie czytania 400 stron naszej ESPEROwej serwisówki w ten sposób, ze każda strona to oddzielny dokument do ściągnięcia !!!

Wszystko jest połączone w jedną całość jako jeden 400 stronicowy dokument.

---------------------------------------------------------------------------------------------
Jak niczego się nie dowiem to może zapytam na elektrodzie.

Freeware

Pierwszy link w wyszukiwarce... Przetestowałem, działa.

BTW: mam instrukcję 67 stron/170MB (dość dobra jakość) tylko nie mam gdzie położyć. Z ciekawszych rzeczy jest schemat połączeń ECM.

[ wiadomość edytowana przez: Jacenty dnia 2008-12-14 20:46:50 ]

Cytat:
2008-12-14 20:39:16, Jacenty pisze:
BTW: mam instrukcję 67 stron/170MB (dość dobra jakość) tylko nie mam gdzie położyć. Z ciekawszych rzeczy jest schemat połączeń ECM. [ wiadomość edytowana przez: Jacenty dnia 2008-12-14 20:46:50 ]

Możesz >tutaj<