Lakier Motocyklowy gdzie kupic?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie szukam mieszalni lakieru motocyklowego ponoc gdzies w mikołowie jest i gliwicach ?

Konkrentie brylantowe czy diamentowe lakiery ??

Moze znacie jakei forum z odnośnie FARB itp

[ wiadomość edytowana przez: mmmmat dnia 2008-12-18 11:52:58 ]

A jaka jest różnica między "lakierem motocyklowym" a innymi pojazdowymi? Bo jeśli chcesz malować plastiki, to dobra mieszalnia dobierze ci odpowiedni podkład i lakier. A jak i czy w ogóle próbowałeś szukać sam? Wklepałeś może w google choćby nazwy "DuPont", "R-M", "SPIES HECKER"? Czy wolisz poczekać, aż inni odwalą za ciebie robotę?
PS. Sprawdziłem hasło "lakiery samochodowe" w googlach - masa ciekawej lektury i adresów.

Dobra dobra nie jestem 1 rok na forum jak nie chcesz odpowiedziec to nie odpowiadaj koniec kropka

A pytam gdzie na slasku mieszaja brylantowy czy diamentowy jak tak łatwo znalazłes to podaj mi linki bo ja jakos nie umie znalesc mieszalni z tego typu lakierami

Nie szukam lektury jak ty szukasz to sobie poczytaj ja szukam takiego wlasnie lakieru o takiej specyfikacji bo mi moto czeka w lakierni

[ wiadomość edytowana przez: mmmmat dnia 2008-12-18 20:41:41 ]

Znalazłem i brylantowy i diamentowy, niestety tylko do paznokci.

To tak jak ja to moze kolega poda linki jak znalazł?

Poszukaj na motonewsie, jest forum o regeneracji nadwozia.
Napewno szukasz diamentowego, czy brylantowego??? też nie jestem nowicjuszem i nigdy o podobnych nie słyszałem..
a nie chodzi Ci o perłę przypadkiem???

Własnie nie perła

jak podjade do mieszalni to kazdy mowi ze to jest diament i to inna gama lakierow i ze z perły nie uzyskam takiego koloru i głebi nawet jak 5 warstw poloze

Ponoc w gliwicach maja ale nie wiem gdzie? i mikołowie

[ wiadomość edytowana przez: mmmmat dnia 2008-12-18 21:47:08 ]

Cytat:
2008-12-18 21:46:19, mmmmat pisze:
Własnie nie perła jak podjade do mieszalni to kazdy mowi ze to jest diament i to inna gama lakierow i ze z perły nie uzyskam takiego koloru i głebi nawet jak 5 warstw poloze Ponoc w gliwicach maja ale nie wiem gdzie? i mikołowie [ wiadomość edytowana przez: mmmmat dnia 2008-12-18 21:47:08 ]

jak w gliwicach to zalatwie Ci namiary na nich bo wiem gdzie mieszaja

Kurcze ale dziwne jest to ze nigdzie nie ma o tych lakierach ?

Serio masz namiar?

musisz miec numer lakieru a nie , jakies twoje wymysły brylantowy itd, lakiery motocyklowe są wodne i bardzo czesto zawierają brokaty i inne dodatki, kazda wieksza mieszalnia powinna ci cos dobrać

Przeczytaj dokladnie jak juz cos napiszesz to ni sa wymysly tylko bylem w 5 mieszalniach i kazdy mowi ze to brylantowy lakier a nie moje wmysły jak jużżżżżżżżżżż

podjedz sobie do andrychowa do mieszlani pana węglarza i masz lakier dobrany... i troszke grzeczniej kolego.

A co było niegrzecznego?????

Moze mi powiesz ,moze czytaj ze zrozumieniem pisze od 2 dni ze kazdy w lakierni tak mowi a ty mi piszesz ze moje wymysły wiec ty moze grzeczniej.

Moze ktos ma liste dobrych mieszalni z okolic Pszczyny

a moze przestaniesz udzielac wszystkim dobrych rad i zaczniesz w koncu coś sam szukac? tyle z moajej strony, podałem ci mieszalnie w której napewno ci dobiorą pozdrawim i zycze miłych swiat.

To ty zaczałes udzielac rady ja tylko pytałem jak juz !

Trzeba było po poprostu odpowiedziec a nie odp typu wymysły.

Szukałem i dalej szukam

A po co jest te forum ? zeby chyba podpowiadać bo jezeli nie to mi powiedz? po co.

Życze miłych bezawaryjnych Świąt i wiecej luzu i zrozumienia

Zadzwon albo podjedz tutaj:

0 32 288-60-38
adres:
41-940, Piekary Śląskie, Podmiejska 9
woj. śląskie

ty tam dzialasz czy ma tylko namiar?

Nie denerwuj się, ale jesteś chyba jedyny na tym forum, który słyszał o takich lakierach.
Znalazłem coś takiego:www.motipdupli.pl/?s=show_kategorie&id=18&g=1

[ wiadomość edytowana przez: buzzer11 dnia 2008-12-19 13:57:00 ]

Ja sie nie denerwuje za stary jestem hehe tylko mowie co mi powiedzieli 4 razy w 4 roznych mieszalniach wiec cos takiego jest jak kazdy w mieszalni mowi o tym ledwo wyciagne element by pokazac to mowia diament i ze u nich nie da rady

Co to jest za motocykl i jaki ma kod farby??