| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
markon Klubowy Weteran ![]() Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2008-12-29 01:26:11 poszukaj w wyszukiwarce ktoś już tak robił ----------------- Miałem kiedyś ESPERO z silnikiem od Jawy gdy go rdza zeżarła zrobiłem z silnika kosiarkę do trawy. Teraz gdy mnie nachodzą wspomnienia, wspominam przeszłość kosiarki do trawy strzyżenia! |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2008-12-29 09:27:39 |
Marcin_J Espero 1.5 Gniezno | 2008-12-29 11:45:52 Już kiedyś pisałem ale co tam.
Dorobiłem zwykły kluczyk bez miejsca na immo (nawet nie wiem czy takie są). W oryginalnym tam gdzie jest imo patrząc od strony klucza właściwego zobaczysz takie oczko plastikowe trochę różniące się od reszty plastiku kluczyka. Tam siedzi taka mała tulejka szklana z cewką w środku. Delikatnie nożykiem do tapet zeskrobywałem warstwa za warstwą plastik z kluczyka aż doszedłem do immo. Po wyjęciu chciałem nawiercić otwór w nowym ale oczywiście mi zeszło i po prostu naciąłem nowego brzeszczotem i wkleiłem na distal immo i działa 2 rok bez problemu. |
greenberg Espero 1.5 San Diego na 45% | 2008-12-29 11:53:43
w aso za dorobienie 88 zł z imo tyle przynajmniej krzyczeli mi w listopadzie na bogucickiej w katowicach |
Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2008-12-29 20:15:24
Ciekawi mnie czy w całym kraju ASO mają taki sam cennik?? Mam tylko jeden komplet kluczy i chciałbym sobie dorobic drugi. Wiadomo różnie może być. Byłem u fachowca co takimi rzeczami się zajmuje no i: powiedział problemu żadnego nie ma, a jak spytałem o koszt to zaśpiewał 300 i dodał, że reszty trochę będzie. Do ASO nie pojechałem bo zawsze się wydaje, że tam ździerają. Jutro odwiedzę serwis i się dowiem |