| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() maru71 Deawoo Espero kozienice | 2009-01-03 15:45:21 Ale to mozliwe ze tak przymarzły? Nieraz miałem takie przypadki, ale po pewnym czasie pusciło, a tu całą noc w garazu stał i nic |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2009-01-04 15:34:36 zdzwiami??
Dzwi się nie odtwarzają tylko otwierają
Co to dzwi?
A jednak! Może to i jakiś sposób na rdze kolega znalazł??
Nie wiem co to srotek ale bez srotka na pewno bedzie lepiej. A co to jest jest "jagba"?
Nie. Większość się nauczyła ortografii. W trudnych przypadkach instaluje sie np. operę - ona sprawdza pisownię. Przypadki beznadziejne otrzymały bana. |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2009-01-04 16:36:01 Krzychu - Nobel Ci się należy |
![]() maru71 Deawoo Espero kozienice | 2009-01-04 20:03:40 Dzieki Navi, ze jestes taki bystry w ortografii jak dla mnie 6 z plusem...
Miałem problem i szybko pisałem, a ty tu z pisownią wyjeżdżasz
narka i tak trzymaj dalej... pozdr... [ wiadomość edytowana przez: maru71 dnia 2009-01-04 20:04:54 ] |
Brandon Espero Kraków | 2009-01-05 09:12:43 Tak jest na kazdym forum, literowki i bledy ortograficzne nei sa mile widziane, i biorąc udział w dyskusji i do tego robiąc błędy, musisz sie liczyć z krytyką. ![]() |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2009-01-06 07:26:42 A najlepiej to z samokrytyką |
Rospur Daewoo Espero Kraków | 2009-01-06 22:56:20 Na uszczelki najlepszy silikon w sprayu ,rozbierz tapicerkę na dzwiach i zobacz co się stało ,może to tylko jakieś cięgno robotki na 30 minut tylko nie przy takiej pogodzie |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2009-01-08 01:00:51 ale kolega nie pisze nic o uszczelkach tylko o zamku. Mam podobny problem z drzwiami od pasazera . silownik nie ma sily otworzyc zamka, z reki jest ogromny problem tez z otworzeniem. Wkladka nie dziala wogole z kluczyka, jest tak jak by wkladka opadnieta o pare mm.
Co do klamki to ze lekko itp to nie zwarzaj na to. Sciagnij tapicerke i zobacz co przeszkadza w swobodnym otwieraniu. Ja nie jestem w stanie sciagnac u mnie tapicerki w drzwiach pasazera z przodu bo to ona trzyma cale drzwi w kupie... |
jarecki124 Daewoo Espero Łódź | 2009-01-08 15:07:47 Hmmm. Trudno stwierdzić czy masz problem z samym zamkiem czy z centralnym? jeśli z zamkiem na kluczyk to jest tak że prawdopodobnie zapadki się nie układają tak jak potrzeba i jak przymarzają tak sie właśnie dzieje, psiknąć jakiegoś odmrażacza do środka tylko nie raz tylko kilka razy regularnie ponieważ raz to można sobie w d.... wsadzić . Co do centralnego to jest on połączony z zamkiem wodzikami, może coś się blokuje albo faktycznie gdzieś zacieka w okolice siłownika i przymarza... albo wodzik od siłownika do tego bolca co wyskakuje jest gdzieś zblokowany i dlatego... moim zdanie bez rozebrania nie da rady.
Pozdrawiam. |