Czy tylna kanapa od 125p...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
spasuje do 2103 ?
o taka

http://allegro.pl/item518904176_duzy_fiat_125p_kanapa_tylna.html

szukam czarnej kanapy od łady ale z braku laku...

nie mas zwogole kanapy czy Twoja jest zniszczona?? robisz to dla siebie jak to sie ma zapoznaj mnie z watkiem. ja proponowalbym obszycie na nowo foteli i kanap jezeli ma to byc piekne

mam z przodu fotele z Alfy Romeo GTV (czarna skóra) i tylne chce tylko tak - żeby były - nie ma być super pięknie tylko ma ich być nie widac więc najbardziej mi odpowiada czarna derma

no to ja nie pomoge w wyborze tej kanapy nie wiem nawet jak jest mocowana. moze sie uda ja posadzic a moze nie koledzy moze cos pomoga

No ja kiedyś miałem 125 ME pogromce Polonezów U mnie kanapa była na kwadratowe ucha które się zahaczało o wystające w podłodze haki. Kształt kanapy podobny lecz w facie masz niższe siedzisko ale to tak na oko.

DEx

a tak prawda bo to do pieknej pomaranczki jest. gdybys sie zdecydowal na obszycie kanapy czy cos to moge pogadac ze znajomym. bo wiem ze z fiatem tro na dwa razy czesci graly do ladym jedne mniej drugiebardziej. wiem ze przednie fotele trzeba bylo niagac i byl problem z suwaniem ich przez to

obszywać to trzebaby w skórze a to koszty które mijają się z celem, zaryzykowałem i licytuję tą tylną od fiata

no niestety koszta
skora droga bardzo. jak spasuje to pol sukcesu. a poczyniliscie jakies postepy przy ladzince? dawno nic nie pisaliscie.

generalnie stanęło na tym co było. Plany na - powiedzmy marzec/kwiecień - bo teraz to zimno :

- remont głowicy silnika/wymiana uszczelki (wydmuchało)
- doprowadzenie środka do normalnego stanu (potrzebuję jeszcze czarnej wykładziny na podłogę - jak ktoś ma zbędną - piszcie )
- konserwacja
- hamulce przód na patencie fleszera (opel/palio)
- chciałbym most 3,9:1 - jest 4,1:1 - chętnie się zamienię albo kupię
- ukończenie zewnętrznych bzdur typu prawe lusterko, listwy na błotniki a może i na progi (mam ale nie wiem czy założę bo podoba mi sie bez)

no i co tam jeszcze wyjdzie w praniu a pewnie wyjdzie coś jeszcze. Cieszę się że buda zrobiona i ciesze się że zawieszenie wyszło super, ciesze się że ma garaż w którym sobie bezpiecznie czeka na wiosnę

Znalazłem w swoich starych częściach uszczelki pod oba kolektory i jedną uszczelkę pod dekiel zaworów do Fiata 132- chcesz?

jak zacznę rozbierać silnik to się okaże czego potrzeba - a to na wiosnę - teraz łada odpoczywa w garażu - ale będę pamiętał

kupiłem takie kanapy:

derma jest w ładnym stanie ale leżały im na oparciach opony - mam nadzieje że to wstanie a jak nie - to jest tam niezły dostęp i się to czymś wypcha, poprawi, zobaczymy

mniej więcej pasuje, troszkę inne są mocowania ale z tego co przymierzałem - do rozwiązania. Fiat ma wyraźnie dłuższe siedzisko ale podstawa ma taki sam wymiar - tylko rozszerza się ku górze