[BR/K] gaźnik solex 34 EIES 4 - mechanik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
takie pytanko...
1. miałby ktoś taki gaźnior???
2. jakie pieniądze to może kosztować???
3. ewentualnie z jakiego auta można takie cuś wytargać???

EYES

Cytat:
2009-01-07 13:18:42, stasiu pisze:
EYES

EIES Stasiu - nie chcę skutera

ewentualnie 32 TEIE

z tego co sie doczytalem, ( zainteresowal mnie gazior) to w renault 12 w wersji GARDINI to bylo montowane, nastawy chyba takie:
baja
55 ambas bocas

alta
1era boca 117.5
2da boca 120

surtidores de aire

1era boca 130
2da boca 170

fiaty: 131, 132, argenta,

[ wiadomość edytowana przez: Hell dnia 2009-01-07 17:50:49 ]

Cytat:
GARDINI

gordini

wlasnie dzieki swoja droga jak na 70' to calkiem calkiem
115 KM 140 Nm i 980 kg, wentylowane tarcze, wspomaganie
niezle sie to odpychalo

no to hop - nie ma kto takiego ustrojstwa na zbyciu???

ale czemu ci zalezy na tym gazniku? tzn to jest fabryczny zamiennik webera, podobne parametry nie wplywa na osiagi a jest mniej dostepny jako calosc lub czesc zamienna niz webery do silnikow dohc... warto sie bawic?

Widziałem taki po regeneracji na Ebayu za 100 E z pół roku temu. Jeżeli to nie kaprys, to mogę się ludzi popytać, czy by nie mieli.

ja taki miałem i sprzedałem Borysowi z tego co się nie mylę.Wisiał na forum z rok temu

Ano właśnie to negocjuj z Borysem

mam 32 teie. Jak Ci bardzo zalezy moge pomyslec o tym czy i za ile chcialbym sie go pozbyc. ale zadna to rewelacja.

Cytat:
2009-01-08 19:49:32, HEMIGTX pisze:
ja taki miałem i sprzedałem Borysowi z tego co się nie mylę.Wisiał na forum z rok temu

Jestes w stanie ustalic ze faktycznie mi go pchnales ? Nie zapisuje wszystkich zakupionych tajli , niektore sa wysylane do znajmego mechanika i sam juz kurwa nie wiem co mam..

ja go nie kupilem , przeszukalem skrzynke privow i odnalazlem Hemiego ogloszenie z grudnia 2007 musial go odkupic ktos inny.

sorry Borys,mogłem się pomylić.Sam już nie pamiętam komu go sprzedałem