| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Tayson Fiat 125, Fiat 126 1 ... Kielce | 2009-01-07 12:35:52 Jak w tytule sprzedam swapa, oto spis części z jakich jest złożony:
silnik od punto 1.2 MPi 75km, przebieg 43 000tyś mil,toczone koło zamachowe TRS,rozkodowany komputer, prawie nowa chłodnica od poloneza trucka z dwoma wiatrakami,rury pex,flansza pod skrzynie malucha, łapa,poduszki od TRS, hamulce tarczowe na dwóch osiach, przód nowe tarcze brembo Max i klocki Ferodo,tył seryjne tarcze, hydro rękaw, pompa i flansze od TRS zawieszenie obniżone i utwardzone przód resor klepany na 12cm,frezowane podstawki,twardsze amortyzatory, tył sprężyna od Citroena c15, utwardzone amortyzatory wnetrze, komplet wskazników Auto Gauge, amperomierz,temperatura cieczy,temperatura oleju,ciśnienie oleju, podświetlanie indiglo, sportowa kierownica, mocno rozbudowana klatka bezpieczeństwa, zastrzały boczne, pod deską rozdzielczą, z tylu za siedzeniami,krzyż Cena za całość to 4200zł Podana cena jest za same części, jako gratis dodaje bude, jest w średnim stanie, obspawana.Szczegółowych informacji udziele telefonicznie 698-070-240 SPRZEDAJE TYLKO W CAŁOŚCI ! ! ! cena podlega negocjacji |
cb_marcin 125p Supercharged pionki | 2009-01-07 17:17:56 to może ja wrzucę, bo po części, też przyczyniłem sie przy nim, mogę zaświadczyć o jakości wykonania elektryki w tym samochodzie, wszystkie kable od wiązki silnika, czy wiatraków lutowane a nie skręcane i zaklejone izolacją, kable od wskaźników także, od stanu technicznego hamulce i układ napędowy także git, nie ma drutów,
niektóre foto są jeszcze sprzed podłaczenia , wiec teraz komp jest przykręcony od dołu do półki |
Tayson Fiat 125, Fiat 126 1 ... Kielce | 2009-01-08 12:12:47 za 3500zł sprzedam + trzy skrzynie biegów |
bizmot7 Fiat 126p x5 / CCS Libiąż | 2009-01-11 14:34:24 Ogłoszenie nadal aktualne ? wszystko w nim jest porobione ? gotowy jest do jazdy ?? |