Fiat 127 wstawki na błotniki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam serdecznie
Od niedawna zalogowałem się na forum Fiata 127, gdyż szukałem takiej furki i juz w przyszłym tygodniu jadę je kupić, Od kliku dni szukam część bo nie ukrywam że mam swoją wizję jak zrobić zjedzonego w dużej części przez rdzę. Pytanie: Czy może ktoś wie gdzie można kupić progi i tylne błotniki? i czy znacie jakiś sklep tuningowy który miałby takie wstawki na błotniki, chodzi mi takie trochę rozciągnięte oraz łączące sie wąską łeską pod przednim pasem auta, coś na podobe wersji abarht. Chodzi o to że czeka mnie dużo blacharskiej pracy proszę o doradztwo.
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: mchylin dnia 2009-01-11 19:36:57 ]

Blachy nowej nie dostaniesz od reki. Nikt tego nie robi. Albo rzezba z reparaturkami od Golfa I - to jest dostene, albo szperanie po Allegro. Sa nowe progi do wersji MK I za 238 PLN.

tylko że na Allegro napisane było że pasują do roku 81 a ja mam 80 i MK II. a z tymi od golfa to dużo przerabiania czy wmiare da sie sprawnie temat oganąć. i może wiesz od czego można progi dopasować?
Pozdro

Czy ktoś może mi doradzić od jakiego auta można spasować progi do MK II ??

Wez progi i reparaturki od Golfa I. juz to napisalem. Jest troche rzezby,ale sprawny blacharz poradzi sobie z tym bez problemu.

Witam
Znajomy ma progi komplet i błotniki przednie komplet nowe.
Telefon do niego 880060594