Potrzebuję magika od dystansów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje kogoś kto zrobi mi dystanse z 4x108 na 5x100.
Wiem że to trudna sprawa dla tego proszę o pomoc. Wszyscy allegrowicze jak słyszą że chcę przykręcać koło na 4 śruby zamiast 5 to sie wycofują.

Proszę o pomoc

witam...........jak chcesz to ja mam adres firmy zajmujacej sie typowo dystansami...........

Cytat:
witam...........jak chcesz to ja mam adres firmy zajmujacej sie typowo dystansami...........

Dawaj

Tylko że ja tez pytałem w firmach zajmujących się typowo dystansami

daj mi pare chwil ok???????juz szukam

juz mam....firma to "Ring-auto tuning" www.ring-tuning.pl
ul.Radzikowskiego 180
31-342 Krakow

tu masz tel (12)626-47-92
a tu komórka 0600-251-863

Cytat:
2009-01-13 18:09:02, Tomcio78 pisze:
...Wszyscy allegrowicze jak słyszą że chcę przykręcać koło na 4 śruby zamiast 5 to sie wycofują...

Nie chcą przyczynić się do wypadku

Cytat:
Nie chcą przyczynić się do wypadku

Auto robi 10km dziennie, a docelowo będzie wyjeżdżać tylko na zloty

A 4 śruby z 5 to i tak dobrze

Cytat:
2009-01-13 18:26:02, Tomcio78 pisze:
Auto robi 10km dziennie, a docelowo będzie wyjeżdżać tylko na zloty A 4 śruby z 5 to i tak dobrze

Tak na poważnie, to poszukaj kogoś kto Ci zrobi takie dystanse. Jakiegoś tokarza pewnie masz w okolicy tylko musisz dobrze poszukać.
Poza tym taki dystans myślę, że wiesz, że musi być dość gruby, a felga na nim powinna mieć w miarę optymalne odsadzenie, żebyś kół nie zgubił.

ja kupowalem u tego allegrowicza swoje dystannse- spytaj moze zrobia tez i dla ciebie: bituning

Cytat:
ja kupowalem u tego allegrowicza swoje dystannse- spytaj moze zrobia tez i dla ciebie: bituning

Z nimi gadałem , nie chcą zrobić

Zagadaj do Vinca zeby podal Ci kontakt do djBros-a z cultstyle.pl albo wejdz na vwzone.pl i poszukaj goscia on robi takie wynalazki

znam dziatka który wszystko wytoczy
,robił mi dystanse i są ok.
najlepiej zrobic mu rysunek i kupic aluminum z wałka w hurtowni lub hucie.
ale zdecydowanie odradzam takie triki jak tu kolega sobie wymyslił.
rsik ładny i szybki a trzeba bedzie sie stresowac zeby koła nie zgubic

dokładnie jak szafa mówi. W Krakowie na Radzikowskiego nie wytoczą tego. Vince jeździł na 4 śrubach bezproblemowo.

Pisz co chcesz mam tokarke i nie tylko chetnie podejme sie tego tylko pisz co chcesz jak grube i z czego moze byc stal lub aluminium... Pozdrawiam

Kolega z forum podjoł wyzwanie, ciekawe co z tego wyniknie.
Jak zrobi dystans to zgłaszać się do niego i nie szukac po allegro itp.

ale ja nie kumam, jaki jest problem?:

Wystarczy dokładne trasowanie, najlepiej owiercić za jednym mocowaniem i po herbacie. Trochę zabawy z tym jest, ale przynajmniej nie pokrywają się otwory...oczywiście zakładam, że dystans będzie na tyle gruby, by zmieścił wcisk szpilki...

[ wiadomość edytowana przez: surec dnia 2009-01-16 10:22:42 ]