MotoNews.pl

Radio reagujące na zakręty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
i stałem się posiadaczem wielkiej osobliwości - moje radio podgłasza się samoczynnie przy skręcaniu w lewo

na wielki problem prosta solucja - zmień radio

Cytat:
2009-01-15 21:06:27, kabe00 pisze:
i stałem się posiadaczem wielkiej osobliwości - moje radio podgłasza się samoczynnie przy skręcaniu w lewo

a jak prostujesz koła, to ścisza się do głośności sprzed zakrętu?
Pozdr.

[ wiadomość edytowana przez: robertkaluza dnia 2009-01-15 22:05:56 ]

Cytat:
2009-01-15 21:06:27, kabe00 pisze:
i stałem się posiadaczem wielkiej osobliwości

Moja osobliwość jest jeszcze większa. Po dłuższym używaniu zmieniarki radio się "zawiesza", nie reaguje na przyciski i gra nawet bez panela. Pomaga dopiero wyjęcie bezpiecznika

Cytat:
2009-01-16 12:16:47, JaRabbit pisze:
Moja osobliwość jest jeszcze większa. Po dłuższym używaniu zmieniarki radio się "zawiesza", nie reaguje na przyciski i gra nawet bez panela. Pomaga dopiero wyjęcie bezpiecznika

Ja miałem podobnie, podczas tych wielkich mrozów, też pomógł reset przez wyjęcie kabla zasilania.
A na miejscu kabe00 rozebrałbym panel i przeczyscił styki wszystkich przycisków. W starym radiu miałem czasami tak, że ni z tego ni z owego, zgłaśniało się do maximum (prawdziwy rozpier*** dla uszu)

Cytat:
moje radio podgłasza się samoczynnie przy skręcaniu w lewo

A czy podczas skręcania w peawo się zcisza?

byłoby miło, a cofając mogłoby grać od tyłu, np. jedyne prawdziwie polskie radio

Stary post ale dorzucę coś nowego. Koledze w Espero się wyłącza jak skręci w lewo

Cytat:
2010-04-18 19:55:08, Ikarus260 pisze:
Koledze w Espero się wyłącza jak skręci w lewo

A pewna znajoma (v-ce dyr. szkoły średniej) to tak po mojej wsi jeździ, żeby tylko w prawo skręcać.

Cytat:
2010-04-18 19:55:08, Ikarus260 pisze:
Stary post ale dorzucę coś nowego. Koledze w Espero się wyłącza jak skręci w lewo

to neich kable sprawdzi ;|