Sprzedam esperaka na czesci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich klubowiczów,koledzy jestem tu nowy nabyłem esperaka 6mc temu i poszła uszczelka pod głowica,maglownica do regeneacji i postanowiłem zrecyklingowac go jestem z ŁÓDZI ale moge wysyłac czesci ceny do uzgodnienia narazie stoi cały ale w miare szybko musze go rozebrac reszte na złom,niemam garazu stąd taki pospiech,jezeli sa łodzcy klubowicze i pomoga mi go rozebrac to zapraszam,silnik oddam za 150 zł jest ok tylko uszczelka do wymiany Dane poj. siln. 1,8 w gazie rocznik 1996
kolor szary metalik,elektronika sprawna,piszcie i negocjujcie ceny
napewno nizsze niz na szrotach czy na allegro,jest nowe sprzegło przejechało moze ze 20 km kompletne docisk tarcza łozysko
za 100 jestem tolerancyjny wiec dogadamy sie.Pozdrawiam
korespondencja na e-mail poczty jaru99@wp.pl lub tel. 516 422 656

a ile kolega by sobie życzył za fotel kierowcy, w jakim stanie są drzwi od kierowcy?

a jakie ma lusterka zewnętrzne starego czy nowego typu??? Jeśli starego typu to jaka cena??? (chodzi o te mniejsze nieskładane)

a w jakim stanie sa drzwi pasazera ? czy kolega ma sprawne wkladki zamkow ? Oraz halogen prawy (od strony pasazera) w jakim stanie ? oczywiscie ceny

słuchaj drzwi są skorodowane od spodu nie polecam poco masz zamieniac złom za złom ale reszta jest ok halogeny ogulnie reszta jest warta polecenia tylko p[roblem w zamieszkaniu jestem z łodzi durzo juz wysłałaem w polske dla klubowiczów napisz co chcesz dopuki stoi cały co do cen negocjuj ja jestem elastyczny rozumiem ze jak najtanniej ale rozsądnie dogadamy sie Pozdrawiam

Cytat:
2009-02-01 20:23:28, adamesce pisze:
sprawne wkladki zamkow ?

Mnie się jakaś jedna poniewiera. Oddam za koszty przesyłki.

Podstawa prawego lusterka - Czarny trójkąt i mocowanie, lusterko mam swoje

Wypada w końcu założyć

Macie moze kolumne mc prawa moze byc goła sama golen i oczywiscie kielich w dobrym stanie, silnik 1,5 z abs nie wiem czy to jakas róznica.

Macie moze kolumne mc prawa moze byc goła sama golen i oczywiscie kielich w dobrym stanie, silnik 1,5 z abs nie wiem czy to jakas róznica.