[S]fiata 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z ciezkim bolem serca ale zmuszony sytuacja finasowa i osobista jestem zmuszony sprzedac moja pomaranczke.Jestem 3cim wlascicielem fiat jest z 1983 roku przebieg ok 70.000km z tym ze ok. 600 ostanich km bylo zrobionych po remoncie silnika.Samochod jest bez aktualnego przegladu i polisy ubezpieczenia Oc.Cena za samochod wynosi 2000zl.(bez negocjacji).Gdyby ktos byl zainteresowany to prosze o wiadomosc na priv.Ponizej wklejam pogladowa fotke auta.

chcesz dwa klocki za auto przez przegladu i oc troszke przesadna cena

daj jakieś bliższe info i zdjęcia(bo takto nie jest nikt w stanie stwierdzić czy jest zainteresowany), kolega ma rację, bez OC, przeglądu, z 3 ręki

Odswiezam cena 1tysiac zlotych.

Daj więcej fotek, aby można było bliżej się przyjrzeć, aby nie jechać ponad 300km w jedna stronę na darmo.

nie mam wiecej fotek tzn w dziale nasze samochody samochody i w temacie "moj kazik"to ssa wszystkie fotki jakie posaidam.a samochod naprawde wart jest swojej ceny i kilka osob z forum ktorego widzialo pojazd na zywo moga to potwierdzic.pozdrawiam i mysle ze wyrazilem sie jasno w tym temacie i nie mam zamiaru juz nic wiecej dodawac szkoda mi sprzedawac tego fiata ale niestety kryzys mnie dopadl