(s) 126p swap 900

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do sprzedania nie skończony maluszek 900. buda po piaskowaniu blacharka zaczeta lecz nie skonczona. silnik i wszystko co mam w garazu do niego oddam za 2000zł. wazne OC brak przegladu. Wiecej informacji pod numerem tel. 502 936 027
Jezeli nie pojdzie w całosci to zaczne na czesci sprzedawac.
Buda posiada klatke od firmy ireco.

up. Pilne

pisalem Ci priva...

najlepiej interesowała by mnie całos ale jesli nie znajdzie sie chetny to bede w czesciach sprzedawał.

tutaj w temacie foty
900

[ wiadomość edytowana przez: skamils dnia 2009-01-28 15:36:59 ]

ja bym był chętny na flansze

a nie chesz dwoch silników z flansza?? jeden w czesciach był kiedys u ciebie i głowica od Ósmego

a sama bude oddam za 1000zł z papierami bez zawiasu z wszystkimi blachami do dokonczenia blachary.
Pilne!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: skamils dnia 2009-01-28 22:44:26 ]

takie sito za 1000? jeżeli stan tego jest jak na ostatnich zdjęciach to ostro sobie zawyżyłeś

no coz zwal jak zwał jest w nim klatka z atestem. poza tym jest zdrowa to ze zewnetrznie trzeba z nia robic. dodaje nowy pas nowy tylni bok prog i błotniki jezeli to duza cena

Aktualne foty budy ponawiam jezeli wszystko co mam w garazu do niej to 2000zł jeżeli ktoś chce sama to 1000zł bez zawiasu z wszystkimi blachami jakie mam.
buda
jezeli nie znajdzie sie chetny to zaczynam sprzedawac na czesci od przyszlego tygodnia.

nadal aktualne

za 900zł puszcze sama bude z paierami na 900 bez przegladu oc do listopada dodam wszystkie blachy do skonczenia jej w cenie wszystko nowe.

up cena 800zł

Powaznie nikt nie potrzebuje zdrowej budy z atestowana klatka i papierami na 900??

Bylbym zainteresowany klatka jesli ma homologacje wybita i wszystkie papiery.

up nadal aktualne

skamils nadal nie odp na moje pytanie.

Klatka jest wspawana w bodę cała. ma homologacje nabita. ale papierów nie mam nie zdarzyłem odebrać.

up

zaproponuj jakąś nową cene za silnik