| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-01-25 11:52:57 Ostatnio poruszając się po naszych fspaniałych drogach wjechałem w taką kałużę,że zagarnąłem maską wodę. . Niestety po tym wszystkim zgasł jeden reflektor. Po poszukiwaniach okazało się że winna jest przetwornica,do której dostała się woda .
Przetwornica miała być wodoszczelna i była............... prawie:
Z tej strony wszystko pięknie zalane jest gumą.
Ale od tej strony brakoróbstwo pełną gębą. Założyłem przetwornicę innego producenta (też analogową) i okazało się że żarnik świeci w innym kolorze. Dowiedziałem się,że są w sprzedaży "cyfrowe" przetwornice tzw.slimy, które są o niebo lepsze od tych "analogowych" a poza tym są malutkie
Taka jest różnica w wielkości
Ciekawe jak będzie świecić na tych przetwornicach |
SILAN Kia Carnival Skyline Lubin | 2009-01-25 17:44:07 Witam.
Osobiście jestem za zabieranie dowodu rejestracyjnego i max karaniem za takie wynalazki . już 30 % aut z lat 90 razi pseudoxenonami - to jakaś plaga sie zrobiła
pozdrawiam |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-01-25 17:56:37
Ja też . widziałem nawet malucha na takich ksenonach wsadzonych do zwykłych odbłyśnikowych reflektorów |
Kula69 Klubowy Weteran BMW 530d Warszawa Ursynów | 2009-01-25 22:56:07
ile dałeś bo mi też padła |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2009-01-25 23:23:03 Mi też, ale ja mam ori AL/HELLA
I kurna kupie chińskie gówno, bo tego nie idzie już dostać Wytrzymało półtora roku i 50 kkm |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2009-01-26 09:16:46
Mój przeszedł bez problemu przegląd z ksenonami.Tylko,że u mnie są soczewki |
krzychu_ch Klubowy Weteran Octavia Sosnowiec | 2009-01-26 10:14:31 Mój przeszedł przegląd na xenonach
Gość był tylko zdziwiony że dawno nie widział tak dobrze ustawionych świateł i granicy światło cienia |