Podłoga w espero

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czym można by wyłożyć podłoge w aucie pod wykładziną bo wywaliłem to co było mo namokło i spuchło i nie mam pomysłu.
Wczesniej pianką probowałem ale nie wychodziło teraz wełne mineralną ale za miękko i wysoko....

przeczytaj swoje posty co założyłeś wcześniej a nie zakładaj nowe

sorry ale poprawić się chciałem bo zorientowałem się gdzie założyłem wcześniejszy post

Probowales ta matą? >>tutaj<< dosyć sztywny materiał, nie za miekki. Wydaje mi sie, ze do tego celu swietnie by sie nadawal

Cytat:
2009-01-31 22:34:50, pochlast pisze:
Probowales ta matą? >>tutaj<< dosyć sztywny materiał, nie za miekki. Wydaje mi sie, ze do tego celu swietnie by sie nadawal

ta jeśli kupi 30szt.

Spróbować albo rozważyć możesz zastosowanie mata wygłuszających (bitumicznych) maty
Napisane jest tam, że grubość to 12 mm. zawsze można dać dwie warstwy. Powinno się nadawać.

pomysl nad pianka pod panele. Masz do wybory pare grubosci.

Cytat:
2009-01-31 23:48:46, markon pisze:
ta jeśli kupi 30szt.

Miccelo nie napisał czy calą podłoge musi wyłożyć, ale nawet na cała wystarczyloby kilka sztuk. Koszty podobne do maty bitumicznej, ale matriał jest grubszy.

dzieki, myśle ze pianka pod panele ma jedną wade, jest dość ślizga i przy wsiadaniu i wysiadaniu może się podwijać wykładzina i dywaniki. Mysze wyłożyć całą podłogę z przodu u kierowcy i pasażera. Zastanawiałem się nad jakąś wylewką żywiczną albo filc. Ale te niektóre maty też dobra opcja.