[z] zlece obszycie kierownicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
szukam osoby która obszyje kierownice z zamszu najlepiej było by województwo Małopolskie lub Śląskie

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2009-02-01 21:05:14 ]

Ja się też podepnę tylko że Lubleskie a generalnie ile szykować?? mam monte carlo 2x do obszycia.

Koszt około 90zł. Widziałem ostatnio chyba na allegro. Poszukam jeszcze....

Cytat:
2009-02-01 18:10:43, kropekrallyteam pisze:
szukam osoby która obszyje kierownice z zamszu najlepiej było by województwo Małopolskie lub Śląskie [ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2009-02-01 21:05:14 ]

U mnie na wsi(Radziszów k.Skawiny) obszywa kierownice mój prawie sąsiad i bierze 120 zł, jak coś to mógłbyś do niego podrzucic, bo robi dosc fajnie.

Kumpel zajmuje sie wlasnie obszywaniem kierownic. On ma dojscie do jakies taniej,naturalnej i prawdziwej skory. Zapytam go ile bierze. kropekrallyteam: jaka masz te kierownice ? bo monte carlo to wiem jak wyglada a on bierze chyba indywidualnie od kierownicy.

Miałbym kierownicę Raida do obszycia w skórę. Mógłbyś dowiedzieć się ile by za taką wziął ??

Rozmawialem z kumplem, wlasnie obszywa akutlanie kierro od monte carlo Jelsi chodzi o obszycie wlasnie monte carlo to ok 100zl (bo tam jest tylko obrecz do obszycia) jesli dochodza raminona to cena wzrosnie do ok 130zl.

Wal do TAQUITO on obszywa co chwile jakieś kiery i robi to naprawdę ładnie.

koledzy chodzi mi obycie zamszu a nie skóry

a zamsz to nie skóra ?

wiesz są kierownicze skórzane i zamszowe

wiesz są kierownicze skórzane i zamszowe

Cytat:
2009-02-02 19:44:31, Qba745 pisze:
Wal do TAQUITO on obszywa co chwile jakieś kiery i robi to naprawdę ładnie.

masz jakiś kontakt do niego albo coś nie wiesz ile koleś woła za kierownice sparco trzy ramienną pozdro