Numer silnika a pojemnosc PROBLEM

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem bo nie mam papierow do swojego 1.1 czy w zwiazku z tym moge diagnoscie udowodnic pojemnosc po numerze? Sa jakies sposoby 'na obejscie' tejze procedury?

Jak na moje oko to właśnie diagnosta powinien dojść po numerze jaką pojemność ma silnik, przynajmniej jak ja byłem to kazał przynieść papier ścierny i szczotę drucianą (żeby oczyścić blok w celu znalezienia numerów, a numer w takim razie chiba potrzebny był mu do określenia pojemności bo przecież silnik teraz jest jako część zamienna, więc nie potrzeba nigdzie numerów silnika, ani w dowodzie, ani w tym świstku który mi wypisał też go nie było),. Ale mogę się mylić...

[ wiadomość edytowana przez: Tybek dnia 2009-03-06 06:49:10 ]

napisz umowe k/s na silnik o poj. i o num. .... silnik to czesc wymienna i jego numery nie figuruja w dowodzie . jesli diagnosta ma watpliwosci co do podanej pojemnoisci to niech udowodni ze jest inna.

Nie mam kontaktu z tym czlowiek co mi sprzedawał , Blady mowisz o 'fikcyjnej' umowie? Bo przeciez juz dawno mogl kilka razy zmienic wlasciciela i nie dojda do tego?

ja nic nie mówie...

Cytat:
2009-03-06 00:42:35, ANDRZEY pisze:
Mam problem bo nie mam papierow do swojego 1.1

też mam ten sam problem moj znajomy diagnosta chce umowe na silnik wydrukuję mu te, którą otrzymałem w mailu z allegro i niech ma.. A z tyłu przy kole zamachowym jest numer silnika napisany i pojemność.

na moim 1.2 na bloku gdzies kolo miski olejowej jest napisana pojemnosc ,,1.2" wypukly odlew... poszukaj u siebie...