[S] Silnik 1.7i System Porsche

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Silnik pochodzi z Seata ibizy 021A w wersji sportline, najlepszy i najtrwalszy z silników system porsche. Co najlepsze, można to wykorzystać z powodzeniem na gruuubego swapa 126p ( 1.2 już jeździ - KLIK ) ponieważ zewnetrznie silnik jest identyczny z 1.2 wymiarowo i wygladem niczym sie nie różni. Nawet osprzęt pasuje plug & play.

Silnik z osprzętem i kolektorami, dorzucam kompa + przepływkę

cena 600zł

[ wiadomość edytowana przez: Final dnia 2009-03-11 08:16:28 ]

hmmmmmm no to jest zajebista konkurecja dla fiatowego 1,2 ile to ma mocy i Nm ??

"przytkany" seryjnym wydechem, katem i dolotem ma 101km i bodaj 140nm

same przestawienie zapłonu na 13stopni daje mocny rezutat, nie mowiac juz o dalej idących przeróbkach, wydajnosc wtrysków ogranicza moc do 170km

Nie wlozyles do swojej?

-----------------
http://plepleple.pl

nie było czasu, pogoda też z dupy. Jak się nie sprzeda do tygodnia, i nadal bede dostawać śmieszne oferty typu "daję trzista", to wsadzę do siebie.

to ja na twoim miejscu bym juz wsadzil masz teraz 1,2 jesli wygladem nic sie nie roznia to zamieniaj

to 1.2 nie jezdzi w malcu Finala, tylko u jg krzycho

cybul Dzięki, że dbasz o moje sprawy Final już jakiś czas temu się ze mną ugadał żeby mógł pokazać że jest wykonalny taki swap. A mi to nie szkodzi, tylko więcej osób się dowie o moim swapie

el_comendanto mial na myśli nie malucha, a seata ibize, mam taka, i do niej mia trafic ten silnik, swap w malucha to rekodzielo jgkrzycho.

Temat do zamkniecia, silnik sprzedany