1/4 mili w Ełku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
24 maja tego roku odbędą się zawody na ćwierć mili w Ełku. Może są chętni, którzy posiadają odpowiednie maszyny żeby objechać kilka golfów . Oczywiście możecie też wpadać po oglądać sobie. Więcej info tutaj forum etklub

dziwny sport
1/4 mili--w europie jest system metryczny
nie mozemy sami cos wymyslec tylko tak stale zrzynac?
np od stodoły do obory??

kjs czy rajdy a nawet f1 jestem w stanie zrozumiec ale to ?
99% szans na wygrana ma ten co zainwestował najwiecej pieniedzy w auto

Cytat:
2009-03-11 11:53:01, pawel12356 pisze:
dziwny sport 1/4 mili--w europie jest system metryczny

Niech będzie na 402,336 metra, może być też od obory sołtysa do stodoły sąsiada . Ale tak na poważnie. Zależy co kto lubi. Nigdy nie byłem na tego typu imprezie i za bardzo tym się nie interesowałem, zresztą tak jak i sportami motorowymi (wyścigi, F1 etc.) Wrzuciłem taki temat na forum z myślą, że kogoś to zainteresuje. A to, że tak się składa będzie w mieście w którym mieszkam z czystej ciekawości podjadę i sobie popatrzę.

Cytat:
2009-03-11 11:53:01, pawel12356 pisze:
99% szans na wygrana ma ten co zainwestował najwiecej pieniedzy w auto

Z tym się zgadzam. Kto ma kasę rządzi w tego typu imprezach.

Dobrze, że są takie zawody bo można sprawdzić osiągi (czas) auta i swój RT
Gdyby nie 630km to chętnie bym przyjechał obejrzeć zawody

Cytat:
2009-03-11 12:49:14, -adam85- pisze:
Gdyby nie 630km to chętnie bym przyjechał obejrzeć zawody

No odległość nie mała. Na pewno będą jakieś fotorelacje na ełckim forum i sobie obejrzysz fotki, heheh.

Zawody w/w terminie się nie odbyły. Swoje trzy grosze wtrąciła policja. Po uzyskaniu zgody od Ełckiej policji zawody przełożono na 7 czerwca. Jednak niestety znów trafiła się jakaś przeszkoda tym razem najprawdopodobniej w Urzędzie miasta i zawody zostały odwołane.

Temat można zamknąć.