Czy sa jakies spotkania w 3 - mieście??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie, czy w ogóle ktoś spotyka sie w 3-mieście z klubowiczów??
Np: na pasie startowym na Zaspie??
Fajnie by było tak spyknąć sie większą grupką
Wojto

Niestety!! Region pomorski jest dość skromnie wyposzarzony w ludzi których łączy pasja-FIAT. Zawsze jest tak, że jak ktoś może to ktoś inny nie. Ale fajnie, że jest ktoś kto zachorował na potforki. Ja praktycznie na każdy apel o spotkanie jestem w stanie odpowiedzieć (narazie). Tak więc Regionie pomorski rośnij w siłę!!!!!!!!!

a szkoda szkoda fajnie byłoby sie tak spotkać
Jak coś to jestem otwarty na propozycje
Wojto

Jedyną mozliwością spotkania sie w 3 mieście to spoty TKT. Jeden odbył sie właśnie wczoraj i na nim byłem.

Cytat:
2003-08-14 07:07:24, simon_pg pisze:
Jedyną mozliwością spotkania sie w 3 mieście to spoty TKT. Jeden odbył sie właśnie wczoraj i na nim byłem.

Nie zapominaj o spotach FSOAK - miałeś okazję być na ostatnim

Cóż za wstyd!!!!!!!!!! Zgadza sie że byłem na jednym ze spotów FSOAK. Ale My maluchowcy też chcielibyśmy móc sie spotykać na SWOICH spotach!! Dlatego też pojawiając sie na wszelkich spotach szukam i zbieram ludzi "bawiących" sie maluszkami!! Nie jest to łatwe!!
P.S. Do Wojto. Parkuje na Przymorzu!!

A może by tak spotkać sie w jeden piekny dzionek , jeszcze w sieprniu co??

Jestem za a nawet przeciw. Mozemy spotkać sie praktycznie każdego dnia około 18 na zaspie. Pozdrawiam i do zobaczenia. Cze!!

jak coś to daj cynk i ja jestem , mieszkam koło pasa startowego
Pozdrowionka

no to panowie nie zapomnijcie mi wysłać sms'a...(simon)
od poniedziałku ide do pracy ale jesli chodzi o jakąs sobotkę od godziny powiedzmy-- 16 i dowolny czas w niedziele to jestem otwarty na wszelkie sugestie

P.S. kiedyś na tym forum czytałem post od kolesia który mieszka w wejherowie a jeżdzi kantem- sorry - ksywka mi umkneła. stary jesli to czytasz to sie odezwij.byłoby nas już czterech. no i są jeszcze Struś i Guncin ale z nimi to łatwiej się spotkać na zlocie TKT

no to zajebioza , kiedy sie spotykamy moze być sobota bo ja tez pracuje

Całkiem przypadkiem spotkaliśmy się dzisiaj na pasie z Simonem i Wojto
Dwa polonezy i dwa fiaty i trochę aut z Gdauto klubu

to nie był przypadekhahaha

To był przypadek!! Ale GDautoklub spotykasie tak często i spontanicznie, że to nie problem ich spotkać na pasie.Powiem tylko, że było fajnie. Małe docieranko silników i niewielkie 400m.