Ja tez juz widzialem policyjne Espero!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przed chwila na TVP1 - wyscig Tour de Pologne.

A czym jezdza panowie w serialu SFORA? hehe...

A jeszcze dodaj jakim kolorem...???
Ładnym kolorem nie

ja widziałem pieskie espero 2 razy i to w dodatku 2 razy na wołowskiej przy szpitalu, ja oczywiście cywilnym 1.8 oni granatowym z białymi liniami by mogli trafić na klamki silnik 2.0

Takie paski dobre sa na Polonezach!! Pozostali uzytkownicy latwo daja sie wyprzedzac.

Podobno w sforze płacili trzy stówy za jeden dzień zdjęciowy za wynajem samochodu.

ja nie tylko widzialem ale doswiadczylem zatrzymania

...dzien dobry komenda stoleczna policji ....
Zielonkawe to espero na czarnych numerkach bez zadnych znakow szczegolnych
numerow nie pamietam --- bylem strasznie przejety i zachwycony ze zatrzymali mnie tak zacnym samochodzikiem

Niebieskie mrygacze ma zainstalowane wewnatrz na przednich slupkach tuz obok daszkow slonecznych.

Ja niestety zaplacilem mandat policjantom z Espera. Odwozilem zone i jej kolezanke z pracy. Zatrzymali mnie bez powodu - jechalem grzecznie. Wybrali mnie z kolumny samochodow pewnie ze wzgledu na to, ze mam to samo zielone Espero co oni. Kolezanka zony na tylnym siedzeniu nie miala zapietych pasow. Zazyczyli sobie 70 pln, ale skonczylo sie na 20 za "nieprawidlowe przechodzenie przez ulice".

PS To jest moj pierwszy post tutaj, jestem nowy.

Witamy na forum...

też kiedyś byłem zatrzymany przez Espero policyjne......
było nieoznakowane.....policjant tez był nieoznakowany ......i ścgiałem się z nim z pod świateł....... po czym jak go wyprzedziłem usłyszałem syrene...... i niebieskie światełko mrygające gdzieś z wnętrza......

Naszczęście skończyło się na pouczeniu Policaj nie mógł uwieżyć że mój to 1.8 i objechałem 2.0

Policjant był pod wrażeniem, a pouczenie to nagroda za wygrany wyścig...

na całe szczeście......

zaczęło się od tego że wynagrodzi mnie.....za :
A. przekroczenie prędkości
B. Niebezpieczna jazde
C. Zmiane pasa ruchu bez kierunkowskazu......

chciał mi w nagrode dać 300zł......do zapłacenia

ale naszczęscie pogadaliśmy o samochodach i jakoś się rozeszło po kościach

Raaaaduś!!!!!!!!!!!!! ja jeszcze nie widziałam takiego!!!!! pokażesz mi? hahahaha mówiłam ze sie nieodczepisz!!!!!!

A cóż to za zbłąkana dziewczynka na naszym forum???????/

Któryś z chłopców nieźle narozrabiał!! Tak mi się wydaje

hmm nie wiem czy ciagle obnizanie wymaganego wieku na prawo jazdy jest dobrym rozwiazaniem

ee ale tak na serio to hmmm "Gdzie jest twoj tatus i mausia dzieczynko?"
"Wujek Lasombra zaprowadzi cie do domku, no powiedz gdzie mieszkasz?"

A to przeciez na mnie mowiono "wujek deprawator"...

hehe mnie przezywaja Wujek Dobra Rada
"Dziewczynko nie ufaj obcym ale chodz za wujkiem Lasombra on cie zaprowadzi do ... domu"

hehe tiaa a mowia ze Polska to bezpieczny kraj, jak bede w Łodzi to bede na siebie uwazal

taaaak Polska to niebezpieczny kraj! w Łodzi grasuje "wujek deprawator" a w Warszawie domniemani opiekunowie........

... może raczej potencjalni... opiekunowie

wlasnie wlasnie potencjalni !