Pilnie poszukuję książki napraw

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pilnie posukuję książki napraw do autka opel omega B 2,5 V6 benzynka rocznik 95. Mam świadomość, że w języku ojczystym jest nie do kupienia (jeśli ktoś wie czy można i ewentualnie gdzie takową książke nabyć będę bardzo zobowiązany) -- jest to sprawa jak już pisałem sprawa bardzo pilna ponieważ mam do wymiany pompę wspomagania, pasek i napinacze, amortyzatory przednie i parę innych -- a jeśli ktoś posiada oprogramowanie lub wie jak zresetować ustawienia komputera (mam gaz i poprzednik palił na gazie w związku z tym nie chce palić za pierwszym razem a wiem, że jest to wina nie dostarczenia odpowiedniej ilości paliwa do wtrysków) może to by było na tyle --- chętnie skontaktuję się z użytkownikami podobnych modeli autka w celu wymiany doświadczeń (mam ją już ponad rok)

Jesli ksiazka jest potrzebna do tego aby zrobic to samemu to po co?
Przeciez wiesz jak wykrecic pompe wspomaganie.
W wymiana paseka rozrzadu dla osoby ktora tego nie robila bedzie duzym problem szczegolnie w v6.
A to ze niechce palic za pierwszym razem to nie jest problem restaru kompa tylko uzytkowania gazu (pewnie zle zlaozona instalka)
Jesli chcesz restaru kompa to odlacz klemy na 30 sekund i po krzyku. Szczerze watpie zeby to pomoglo, choc istanieje taka sznasa, Mozliwe jest ze twoje auto chodzi na danych fabrycznych. wiec restart powinien pomoc. Mysle jednak ze na krotko, problem lezy w instalce.Tam szukaj rozwiazania. Dodatkowo szczytajk bledy z kompa zastanow sie nad tym to i rozwiazanie znajdziesz.

Czesc..Ja takowa ksiazke widzialem na necie, ale niestety trzeba za nia zaplacic. Jest ona w jezyku angielskim (jezyki do wyboru, noale polskiego tam nie ma ). Sprawdz ten link tam znajdziesz ksiazki o ty jak naprawiac do wszyskich modeli opla. Jest i tam tez Oma...
http://plansetguides.free.fr/guides/index.htm?indexm.htm&indexet.htm&revue_vauxhall.htm