Poszukuję książki omega B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam problem z nabyciem książki do omegi B 2,5 V6 benzyna rok 95 może być w jezyku angielskim lub niemieckim -- próbowałem u nas kupić w księgarni ale mozna zapomnieć -- ale cała nadzieja w kolech z formum dyskusyjnego -- po przeanalizowaniu proruszanych tematów i możliwości ich rozwiązania za posrednictwem e-maila jestem pełen optymizmu -- dziękuję za pomoc hętnie nawiążę kontak z posiadaczami podobnego modelu autka -- jeszcze raz dziekuję pa pa

Witaj książka takowa w języku polskim faktycznie nie została wydana i nie jest planowane póki co jej wydanie (zadałem meilem pytanie do wydawnictwa i dostałem odpowiedź). chociaż jest ona już dostępna na rynku niemieckim. Widziałem ją i trzymałem w łapkach jakieś trzy miesiące temu pod Berlinem w sklepie auto moto. Przypuszczam że mógłbyś ją zamówić właśnie w niemieckim wydawnictwie może przez inet? Tylko jak tam trafić?
PZDR Vincent

Cześć
temat książki do Omegi B przerabiany był dogłębnie kilka wątków wstecz :

Cytat:
Hii

Serwus.

Do Omegi B jedyna pożądna książka jest po niemiecku jest to:

"OPEL OMEGA ab 1/94" autor H.R.Etzold inne a znam jeszcze 2 to
K I C H A totalna.
Ta książka opisuje wersje sedan i kombi z silnikami bezynowymi
2.0 85i100kW ;2,2 ;2.5 ;2,6 ;3.0 ;3.2 litra i diesel 2,0 ;2,2 ;2,5litra
Ostatnie jej wydanie poprawione i uzupełnione o wersje po liftingu
wydawnictwo www.delius-klasing.de

Pozdrawiam Ryszard distar@poczta.fm

Sagittario

[ wiadomość edytowana przez: sagittario dnia 2003-08-16 01:10:27 ]

Czesc..Zacytuje sam siebie....
Cytat:

Ja takowa ksiazke widzialem na necie, ale niestety trzeba za nia zaplacic. Jest ona w jezyku angielskim (jezyki do wyboru, no ale polskiego tam nie ma ). Sprawdz ten link tam znajdziesz ksiazki o tym jak naprawiac do wszyskich modeli opla. Jest i tam tez Oma...
http://plansetguides.free.fr/guides/index.htm?indexm.htm&indexet.htm&revue_vauxhall.htm