MotoNews.pl

Jakie felgi do 125p ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przymierzam sie do zalozenia alusow do swojego pikusia, niestety nie wiem jakie zmieszcza sie do niego czy 14 czy 15tki (ewentualnie ile cali) ? Felgi chce kupic nowe przez internet wiec odpada kwestia przymierzenia. Dlatego chcialem sie dowiedziec jakie felgi i na jakich oponach mozna upchnac do pikusia. Czy ktos moze montowal do tego dystanse (poszerzajace) - czyl nie bawic sie w to ?

Pytasz jakie fele.... hmmm ... najlepiej proste

ATS 8x13 z oponami 205 albo 195 i jest fajnie

ATS oklepane każdy na tym jeździ poleceamTEN temat do poczytania jest tam sporo ciekawych propozycji

Ats moze i sa oklepane ale do swojego kanta wrzuce tylko albo ats cllasic albo borbeta A mysle ze to jedyne dwa sluszne wybory

Szeroka stal....

RH Classic 15"x7"

A co myslicie o takim wzroku Czarne
lub Białe ?

w sam raz do Skody !

yyyy...ale ty je chcesz do skody czy do kanta?

Cytat:
2009-04-03 14:00:23, tabi666 pisze:
w sam raz do Skody !

To chiba chodziło o to że te są gówniane do kanta
Fajowe są poszerzane stalówki, bo ATS-y to faktycznie prawie każdy zakłada, podobnie jak chromowane zderzaki do boba

[ wiadomość edytowana przez: Tybek dnia 2009-04-03 18:20:17 ]

Smoor'a sobie strzel, dobry jest.

np: Smoor

albo takie o:

Tramont

[ wiadomość edytowana przez: pwr79 dnia 2009-04-03 20:11:25 ]

Chodzilo mi o wzor bo to sa wlansie 4*98 a cos innego ciezko znalesc zeby nie byly prostowane i po przejsciach ;/ a tu sa nowki, fakt ze roznie to moze wygladac na aucie.

Nie chce zbytnio ATSow bo wlasnie sa zbyt "oklepane" - a chcialbym zeby bylo jak najwiecej polerki (a w tych co zapodalem jest ladny szeroki rant).

Te tramonty tez niezle wygladaja tyle ze one na allegro ponad 2500 stoja ;/

A moze mi ktos powiedziec, jak to sie ma do dystansow, zeby poszerzyc kanta ?

[ wiadomość edytowana przez: xevada dnia 2009-04-03 23:05:46 ]

Wiec xewada mysle ze takie borbeciki beda najlepsza alternatywa Felgi

[ wiadomość edytowana przez: Paszczus dnia 2009-04-04 13:47:23 ]

takie borbety to tez wszyscy maja i jakies one szalowe nie sa
mysle ze te co pokazales z kapslami skody i opla sa zajebiste co prawda wzor nowoczesny ale jak pikap bedzie ladnie zrobiony powinny pasowac taki LANSS STYLE
podaj w jakim to rozmiarze wogole sprzedaja

[ wiadomość edytowana przez: spruchberyl dnia 2009-04-04 16:32:09 ]

Witam,

Chcę zamówić sobie felgi Minilite 13x7 wzór jak w Monte do fiaciora i tutaj pytanie jakie ET zamawiać? Przód hamulce łada - felga fiatowa była ok, oplowa która jest założona wymusiła dystans 30mm. Tył wąski most.

Chciałbym zamówić felgi które dałoby się założyć bez dystansów na przód . Planowane opony 185/60/13.

Et minimum 12, a najlepiej 0

a przy takim ET (bliskim 0) nie trzeba będzie ciąć rantów ?

Tył delikatnie podklepać..
Oczywiście twardy zawias jest tutaj niezbędny

widziałeś jak jest u mnie, na tyle 7 cali z et 3 i ranty musiałem sklepać, na przedzie mam et 20