| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2009-04-06 20:01:07 Od dawna ten temat nie był poruszany tak wiec postanowilem sie zapytac. Wielu z Was, ma lub mialo anteny elektryczne. Wielu przerabialo wymiane bata lub naprawe mechanizmu. Ale czy ktos wymienial antene na zwykla teleskopowa? Ja nie chce placic az tyle za naprawe swojej anteny. bat urwany lezy w bagazniku a antena oprocz tego nigdy nie wydala ani jakiego kolwiek glosu tak wiec sadze ze kaput. Chcialbym kupic zwykla antene i tu nasuwa sie moje pytanie czy poslugujac sie linkami np z allegro kupil ktos z Was zwykla antene teleskopowa lub jaka kolwiek? Chodzi tez o taka co by mozna bylo odkrecic od niej kabel i przykrecic ten co fabryka dala bo ciagnac nowego kabla to nie mam zamiaru bo co odkrecam jakas srubke w tym aucie to rdza sie sypie. Przepatrzylem wiele anten w ostatnim czasie ale wiekszosc "uniwersalnych" nie wyglada jak by miala idealnie pasowac w nasz blotnik. Moze ktos moze cos polecic?
Ps. od czego zaczac wykrecajac stara antene elektryczna? |
adamesce bylo Espero jest Ope ... Sosnowiec | 2009-04-06 20:28:50 jak znajde to bebechy masz pewne. |
Michal7e91 Member Klubu Espero Daewoo Espero Orzysz/Łódź | 2009-04-06 20:38:28 Taką antenkę możesz zakupić. Powinna pasować. Koszt nie wielki. |
slawek_p Klubowy Weteran Vectra C /Astra G/ P ... Jasienica | 2009-04-07 08:00:31 Ja równo rok temu kupiłem na allegro antenę elektryczną uniwersalnę za 55 zł. Wydaje mi się że cena niezbyt wygórowana, z montażem nie było zadnych kłopotów i co najważniejsze do tej pory działa bez zarzutu. |