MotoNews.pl
0 Stag-4 ale jaki reduktor i wtryskiwacze? (230795/0)

Stag-4 ale jaki reduktor i wtryskiwacze?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Zdecydowałem się założyć instalacje do ASRTY II 1.4 16v. Bede zakładał sekwencję . Już wiem ze Stag-4 jest okey. Ale jakie polecacie inne podzespoły. Jakie wtryskiwacze i jaki reduktor? I czego sie wystrzegać (tzn. czego nie polecacie). Znalazłem 2 tanich gazowników w okolicach Warszawy. Jeden z Ożarowa OLPOL-GAZ za 1900zł , drugi z Legionowa Blue-LPG za 2000zl. Niby wkładaja STAG-4 . Ile kosztuje instalacja be z montażu w hurtowni? Jesli sa tani to moze wkladaja jakies badziewie a moze tylko mniej zarabiaja na montażu?
Możecie polecic jakiś zestaw dla mnie i warsztaw w okolicach warszawy? jestem z Targówka.

pocenie jaką montazysci zaproponowali sądzę,że to będzie na tomasetto oraz na valtecach. i sądze ,że to wystarczajacy dobor.
gdyby miał dojśc inny reduktor to proponuje scorpion a wtryskiwacze magicjet lub planijet.

Do blue Lpg mozesz jechac. opinie o nim słyszałem pozytywne.

mam najlepsze keihiny ,używane ,nowy typ, 1,25om wyczyszczone,najtaniej w polsce
tel.693365888
prinsczyszczenie.pl

reduktor prinsa też się znajdzie

reduktor scorpion mini i wtryski magic jet +stag 4 to dobry zestaw , Nie idź w valteki i włoszczyzne tomasetto bo to badziew i ciągłe problemy a falowaniem obrotów, kalibracją itd. Warto dołożyć ze 200-300 zł bo zwróci sie i w zużyciu gazu i dynamicznej jeździe. Jak z Targówka to może tu :
Migaz-S Warszawa ul.Modlińska 264a
choc o blue-lpg też dobrze czytałem , tylko nie bież najtańszej kompletacji. bo róźżnica w komforcie pracy duża, szczególnie zimą