[s] Deska do klasyka 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Deska rozdzielcza do klasyka, wycięta tak, że bez problemu będzie można ja wspawać w nadwozie. Do tego listwa pod zegary, listwa nad zegary, nakładki tapicerowane na dół deski, popielniczka, zegary, klapka schowka i schowek, klapka radia inne pierdółki. Całość 150 pln. Ewentualne zdjęcia w terminie późniejszym.

[ wiadomość edytowana przez: jose dnia 2009-04-21 18:30:52 ]

do jakiego klasyka ???? warszawy ?? poloneza??? mustanga??? z tego co wiem na tym forym nie ma ludzi ktorzy umieją czytac w myslach.... temat powinien zostac usuniety za zle zatytuowanie....

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2009-04-21 19:19:04 ]

Cytat:
2009-04-21 18:58:30, bimber1 pisze:
do jakiego klasyka ???? warszawy ?? poloneza??? mustanga??? z tego co wiem na tym forym nie ma ludzi ktorzy
umia czytac w myslach.... temat powinien zostac usuniety za zle zatytuowanie....

Chyba powinno być umieją Panie Blady

ja jestem bimber... ale masz racje. pomylilem sie...

Ja tam Bimbra nie widziałem bladego... może raz ale było już późno...

Ja kupuje, klepie i co tam chcesz podaj numer do konta, na które wpłacić kasę. Rozumiem, że nie rozczaruję się jak otworzę przesyłkę.
Wiesz o jaką deskę mi chodzi?

A do czego Jose może sprzedawać deskę?? OCZYWIŚCIE DO POLSKIEGO FIATA 125P.

To nie chce

Hose - jestem zainteresowany. Chce obejrzec fotki.

Cb jestes przemiszczem sfiata ! Chyba zaczne Cie lubic i popierac w twej upartosci i checi walki z moderatorami i bladym.

Cytat:
2009-04-21 18:58:30, bimber1 pisze:
do jakiego klasyka ???? warszawy ?? poloneza??? mustanga??? z tego co wiem na tym forym nie ma ludzi ktorzy umieją czytac w myslach.... temat powinien zostac usuniety za zle zatytuowanie.... [ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2009-04-21 19:19:04 ]

Człowieku kup se nerwosol, neospazmine, albo jelenium bo z takim ciśnieniem za długo nie zajedziesz. Ogłoszenie umieszczałem na kilku forach i omyłkowo źle skopiowałem tytuł.

Cytat:
2009-04-21 23:15:48, jose pisze:
Człowieku kup se (...) jelenium

WTF is Jelenium?

Hose nie przejmuj sie. Mi tez bimberek opedzlowal ogloszenie tak, ze ja sam juz nie wiem o co w nim chodzi

[ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2009-04-21 23:32:26 ]

Cytat:
2009-04-21 23:15:48, jose pisze:
Człowieku kup se nerwosol, neospazmine, albo jelenium bo z takim ciśnieniem za długo nie zajedziesz. Ogłoszenie umieszczałem na kilku forach i omyłkowo źle skopiowałem tytuł.

widzisz wziolem pod uwage to ze mogles sie pomylic i dlatego temat nie zostal usuniety.ale jak tak stawiasz sprawe to nie widze problemu, bede nastepnym razem od razu usuwal....

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2009-04-22 09:22:08 ]

Cytat:
2009-04-22 08:14:44, bimber1 pisze:
widzisz wziolem pod uwage to ze mogles sie pomylic i dlatego temat nie zostal usuniety.ale jak tak stawiasz sprawe to nie widze problemu, bede nastepnym razem od razu usuwal.... [ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2009-04-22 09:22:08 ]

Powiało grozą hhehhe

apropo deski to czy daszek jest cały??

Hose Ty tu nie podskakuj tylko dawaj foty !! Jestem zainteresowany , no ...

Zreszta jak jeden taki tak kopiowal ogloszenia na rozne fora to mu sam z bana zajebales

Cytat:
2009-04-21 23:31:31, el_comendanto pisze:
WTF is Jelenium? [ wiadomość edytowana przez: el_comendanto dnia 2009-04-21 23:32:26 ]

Sądzę, że Koledze chodziło o:

"Nazwa handlowa leku:

Elenium

Nazwa międzynarodowa:

CHLORDIAZEPOXIDUM

Postacie występowania leku:

drażetki

Jak działa lek?

Lek działa na struktury mózgowe, efektem czego jest zmniejszenie niepokoju, lęku, ułatwia zasypianie.

Kiedy lek ma zastosowanie?

Lek stosowany jest przy stanach lękowych, w leczeniu nerwic, nadmiernego pobudzenia ruchowego i psychicznego.

Jakie są zasady przyjmowania leku?

* Lek jest stosowany w dawkach i z częstotliwością ustaloną przez lekarza.
* W trudnościach z zasypianiem stosuje się lek godzinę przed snem.
* Pamiętaj! Jeżeli zapomnisz zażyć lek na czas, nigdy nie przyjmuj podwójnej dawki!

Jakie mogą być niepożądane skutki?

* Senność albo paradoksalne pobudzenie.
* Zawroty głowy.
* Niezborność ruchów. Gdy powyższe dolegliwości nasilają się, skontaktuj się z lekarzem.

Stosowanie leku może również wywołać:

* Niepokój.
* Żółtaczkę.
* Uzależnienie lekowe."