MotoNews.pl

Filter kabinowy [Avensis t22 2001]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak wymienić filtr kabiny w avensis t22 2001 rok

[ wiadomość edytowana przez: Talus dnia 2010-08-21 17:03:23 ]

trzeba odchylić dywanik przy pedale gazu ,za nim jest zaślepka,no i wyciągasz ,zwróć uwagę na to że filterek jest dwuczęściowy .pozdro.

dzięki wielkie ja już po wymianie trzeba było użyć jeszcze odkurzacza żeby wyleciały liście no i uważać żeby sie nie popażyć .. Dzięki

witam gdzie znajduje się filtr kabinowy w carinie E? jak się do niego dostac i wymienić??

nie pamiętam na 100% ale chyba tak samo jak w ave220 czyli koło pedału gazu.pozdro.

wszystko się zgadza znajduje się po prawo od pedału gazu, troszke gimnastyki i cierpliwości w odczepieniu dywanika i ukazuje się czarna plastikowa puszka (jesli można tak to nazwać) jest tam pionowa klapka którą odczepia się w w górnej jej cześci z tym że ja tam miałem pustke hahaha wszystko jasne czemu tyle syfu na desce. Dzięki wielke za wskazówki pozdro

a w rav4 II ?? to samo miejsce ??

nie pamiętam gdzie były w rav4 1-wszej generacji ale w 2-ej i3-ej są za schowkiem po stronie pasażera.musisz ścisnąć schowek po bokach aby zaczepy wyszły,otwierasz schowek na max, za schowkiem zobaczysz zaślepkę , jest to ramka-podstawka filtra.

mam dzieki juz jest czysty

a jak to ma sie w Avensis Verso 2001

na 99% za schowkiem pasażera jak opis wcześniej.wyciągnij schowek i zerknij. pozdro.