| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kuner Raszyn / Wawa | 2009-04-24 11:35:12 Mam do zaoferowania wdzięczne auto które służyło w moim warsztacie jako tzw. wół roboczy. Służył do dojazdów do hurtowni po części więc nie był przeciążany. Niestety poprzedni właściciele nie oszczędzali auta blacharsko i rysy, rdza, wgniecenia, obicia i ogólne uszkodzenia blacharskie nie są mu obce, co widać zresztą na zdjęciach a ja nie mam nic do ukrycia. Prawie wszystkie brakujące listwy posiadam i dorzucam do auta.
Usterki mechaniczne: -amortyzatory przód słabe, -górne mocowania amortyzatorów, -połamane jakieś plastiki wewnątrz, -słaby ręczny, -źle ustawione światła, -i inne o których nie pamiętam, ale kupującemu przy oględzinach nic nie będę ukrywał, Poprzedni właściciel w sierpniu 2008 roku (ja jestem właścicielem tego auta od września 200 wsadził w silnik oraz skrzynie biegów 6300 zł na co mam fakturę z ASO SOBKOL.
Wszelkie informacje pod numerem telefonu znajdującym się po lewej stronie aukcji. Zalecam obejrzenie auta przed zalicytowaniem. Samochód stoi u mnie pod warsztatem w Raszynie pod Warszawą. Ważne OC oraz przegląd. Cena to 2800 zł (do małej negocjacji). Wystawiam fakturę VAT w związku z czym kupujący jest zwolniony z opłaty skarbowej. Link do zdjęć |
tabi666 F&F Sympatyk niebieski wrocław | 2009-04-24 13:55:58 a tak pozatym, że z zwenątrz syf to to jeździ normalnie ? |
Kuner Raszyn / Wawa | 2009-04-24 14:02:41 do przodu, do tyłu, w lewo i w prawo |