Zlot- 13.06.2009 Fort Wola w Warszawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
Udało mi się przeprowadzić wstępne negocjacje z Fortem Wola(Połczyńska 1), dostaniemy dolny parking podziemny. Planuje zrobić zlot z Fiatami 126p i 500 oraz zapraszam każdego kto ma fajny egzemplarz zabytkowego Fiata.
Oto program zlotu:
10-11 Czynne biuro zlotu, wydawanie numerów startowych oraz innych dokumentów(rysunek próby sprawnościowej) i ostateczna rejestracja na zlocie.
11-12 Odprawa przed próbą sprawnościową, ustawienie się w kolejkę do startu
12-14 Próba sprawnościowa, czyli jazda pod trasie na czas według wskazówek pilota.
Po próbie sprawnościowej planuje skromny poczęstunek, prawdopodobnie załatwię jakąś wyżerkę w restauracji w Forcie wola lub wyżywienie we własnym zakresie.
O 16 zostanie przeprowadzone rozdanie nagród i prezentacja zwycięskiej załogi.
Od godziny 17 planowane jest sprzątanie oraz opuszczanie Fortu Wola.
Dokładny koszt nie jest jeszcze znany, w granicach 100zł za auto. Im więcej zgłoszeń to tym mniejsza cena, wiec się wpisywać.

Bardzo dobrze ze Ci sie chce i wogole gratulacje ALE
malo maluchow z wawy znajdziesz (zwlaszcza na tym forum) a o 500tkach to tez nie liczyl bym na duze powodzenie
Z checia bym przyjechal ale niestety nie mam sprawnego malucha.

Ja się wstępnie pisze swoją padliną Ale tak jak mówi Jaqo , maluchów jest jak na lekarstwo . Myśle że każdy zabytkowy Fiat powinien być brany pod uwagę.

[ wiadomość edytowana przez: kotniedobry dnia 2009-04-30 23:43:31 ]

W całą sprawę chce zrobić tak by była to impreza promocyjna dla Fiata w szczególności 500(tak mają przynajmniej myśleć szefowie koncernu) a przy okazji biorę pod uwagę każdego zabytkowego fiata, który ma ochotę się pościgać.
Za gratulacje nie dziękuje by nie zapeszyć, będziecie je składać o 18 w dniu zlotu, gdy już wszystko się uda.
Zapraszam Fiaty z całego kraju, jak są jakieś problemy z noclegiem to postaram się pomóc.

up, załóg zgłosiło się 8 wiec szukamy dalej uczestników bo dla tylu to się nie opłaca robić.

Witam!
Z przykrością muszę poinformować o zmianie terminu i miejsca zlotu. Zlot odbędzie się 20-21.06 w Mińsku mazowieckim szczegóły pod adresem:
http://www.fiat500.net.pl/viewtopic.php?t=125