MotoNews.pl

Classicauto I Eliminacja Tychy - kto jedzie ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktos sie wybiera?
Ja jade pod warunkiem ze auto przetrwa SMT Tychy Prace nad samochodem ida pelna para.

Ja bym pojechał, ale silnik do 7ki jeszcze nie gotowy.

Mnie tez nie bedzie, maddog bierze slub. Siła wyższa

jak nic bardzo ważnego to napewno będe którąś 8ka.

Liczylem na to ze w tym roku bedzie startowalo wiecej fiatow 127 , ze bede jakas konkurecja wsrod sewen - tym bardziej ze to moj ostatni sezon.
Trez - rozumiem ze bedziesz w koncu startowal?

Na pewno spotkamy sie starym składem z Kielcach.

Tak chce wystartowac. Moze nie powalczyc ale wystartowac. W 3p mam 1100 w fajnej kondycji jednak to 1100. Na poczatek przygody bedzie.
Mysza co tam kombinujesz?

sorki za brak pl znakow ale mam tylko takie w tej lokalizacji ĆŽČŠ

Klepie fiata na szybko po ostaniej przygodzie z tego co jest , rozrabiam szpachle w betoniarce i ogien - bedzie wygladal ochydnie ale przejezdzi jeszcze sezon .Naprawiam co trzeba , drobna przebudowa i mam nadzieje ze bedzie bezawaryjny,bedzie wygrywal.Na poczatek jade SMT Tychy treningowo i sprawdzic auto tak zeby nie bylo niespodzianek.Mam nadzieje ze klasa do 1300 bedzie mocno obsadzona

Cytat:
2009-05-03 23:30:29, MCQUEEN pisze:
Na pewno spotkamy sie starym składem z Kielcach.

Nie aby startować i raczej nie Fiatem, ale planuję się zjawić w Kielcach

koniec OT

[ wiadomość edytowana przez: janas81 dnia 2009-05-05 17:01:59 ]

Szkoda ze nikogo z Was nie bylo - zalujcie bo impreza byla super - takiej jeszcze w historii classicauto nie bylo.
Proby ulozone typowo pod fiata - szybkie i dosc ciasne Na pierwszy przejazd zapomnialem dolac paliwa - fiat dokulal sie do mety z malymi przeblyskami.Ale to dla nas nie byl koniec walki o czolowe miesca - mimo duzej straty na tym przejezdzie walczylismy do konca stopniowo odrabiajac strate co dalo nam I miejsce w GR. I , pokonujac Marka Bilyka ( alfa romeo ) o zaledwie 0,04 sek. !!!!

Gratuluję wyniku! Szkoda że nie mogłem być choćby jako kibic (auto nadal nie gotowe...).

brawo Grzesiu i dzieki za pobudke w nocy smsem

Czyżbyś posiadał drogi Grzegorzu patent na wygrywanie Fiatem 127?! A tak serio to gratuluje wyniku!

Smsa odebralem dopiero w nocy wiec od razu odpisalem
Czy posiadam patent na wygrywanie tym autem ? - poprostu ten samochod jest stwozony do tego typu imprez - zacznijcie jezdzic to sie sami przekonacie