| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2009-05-04 10:50:54 Czy ktoś z Was sprzedaje regularnie samochody albo ma dobry kontakt z kimś kto się tym zajmuje? Jeśli tak to proponuje współprace z moim biurem kredytowym. Polegałoby to na udzielaniu kredytów na sprzedawane samochody i podziałem prowizji z kredytu. Jeśli macie komis albo sprzedajecie jakiś samochód można od razu zaoferować klientowi udzielenie kredytu. Napisać w ogłoszeniu albo informować telefonicznie.
Od razu mówię, że interes jest calkiem opłacalny i dla osoby która podeśle mi klienta jak i dla samego klienta. Wynika to z tego, że kredyty które oferujemy są poprostu najtańsze na rynku (wyłączając banki tj. VW bank ktore kredytują zakup nowych samochodów z własnego salonu). Do 100.000 pln kredyty udzielane są na oświadczenie o dochodach! bank bada jedynie fakt zatrudnienia, a nie wysokość dochodów. Nawet jeśli sporadycznie sprzedajecie jakiś samochód to warto podesłać klienta i zarobić dodatkowo na prowizji czekam na pytania ![]() |
Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2009-05-04 11:32:31 w jakiej instytucji Kolega po fachu pracuje |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2009-05-04 11:57:27 OT: Dejta kiedy gryll?? jutro albo w środe bede w Rzeszowie Ale kurde raczej kiepsko z czasem bo będzie burzliwa narada na budowie. sie zobaczy sie. Już niedlugo będziemy tam mieszkanie gdzies wynajmować zapewne, więc czasem sie zostanie na noc ![]() |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2009-05-04 12:08:12 przyjeżdżasz na dłużej?? jak chcesz to pomogę Ci cos znaleźć do wynajęcia. a grillik juz przygotowany do sezonu zadzwon jak bedziesz w rzeszy.
furiosus, pracuje u pośrednika finansowego TylkoDom. Głównie hipoteka, gotówka i kredyty samochodowe A ty gdzie pracujesz? Bank czy pośrednik?![]() |
goorek F&F MEMBER był/jest Łęki City / Kraków | 2009-05-04 12:11:27 tzn ja nie będę na dłuższą chwilę, to raczej PM który będzie dbał o wykonastwo. Ja zrobie projekt i tak mają chłopaki zrobić. Ale na narady będę jeździł, i wiesz jak wygląda droga KRK - Rzeszów i czasem nie będzie się chciało wracac. |
Furiosus (M) Furious Moderator duży, czerwony FIAT jeździ po Lublinie | 2009-05-04 12:13:02 KB S.A. |
dejta F&F Sympatyk Galant GTZ Rzeszów | 2009-05-04 12:31:39 goorek tak jak mowilem na nocleg i impreze zawsze możesz liczyc droga do kraka moze i zla ale, za to fajne szykany co kawałek![]() |