MotoNews.pl
3 INSTRUKCJA OMEGA A I UWAGA!!! OMEGA B (23154/0)

INSTRUKCJA OMEGA A I UWAGA!!! OMEGA B

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do wszystkich zainteresowanych klubowiczow.Oto co znalazlem dzisiaj w necie Opel Omega A i B książka pdf. (numer aukcji 15163420) oczywiscie chodzi o aukcje na allegro.
PS Zeby bylo jasne to nie moja aukcja
Pozdrawiam

Jak ktos to sprawdzi to niech da znac.A przy okazji to wciaz nie udalo mi sie znalesc przeplywomierz do mojej bestii.Moze ktos wie kto ma to do opchniecia?

Bylem sprawdzilem....Niestety nie moge o nia powalczyc, bo nie jestem zarejestrowany w tym serwisie. Dokonalem rejestracji, ale kod aktywacjny musze czekac od 10 do 14 dni ..Przesylaja poczta na adres domowy

Byłem na Allegro zadałem pytanie by gośćpokazał okładkę książki . Ja jednak utrzymuję że książki do B nie ma i nie należy jej się szybko spodziewać. zadałem pytanie do wydawnictwa Auto i otrzymałem odpowiedź negatywną. Sądzę że chodzi o książkę do Omy A.

Widze, Vincent, ze chodzimy sobie po pietach Rowniez wyartykulowalem to samo pytanie .... bez odzewu. Mysle, ze to tani chwycik reklamowy od goscia, ktory chce szybka kase zrobic..Pewnosci 100% nie ma...

A ja panowie zadałaem dzisiaj rano pytnie o tą instrukcje allergowiczowi którą ją kupił.Myślę że niedługo wszystko się wyjaśni.Oby było to to czego szuka wielu z nas

Jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi od kupca tej instrukcji czy ktoś z Was już coś wie?
PS Właśnie udało mi się kupić przepływomierz do mojej omesi za 100 euro z 12-sto misizną gwarancją.(sprzęt używany oczywiście) prosto z dużej firmy niemieckiej zajmującej się skupem aut powypadkowych).Mam namiar jakby ktoś potrzebował.

Witam

Co do tej książki to gościu przesadził to nie jest książka do omy b.
Niestety pokusiłem się i kupiłem ją i teraz leży.Jeżeli jest ktoś chętny na nią (płytę) z okolic Kwidzyna chętnie odsprzedam (oczywiście za mniejszą cenę).Żałuję tylko że niewystawiłem gościowi odpowiedniej opini.
Nara
Grzegorz

jabil daj jakis namiar na siebie np.gadu , w koncu obaj jestesmy z Kwidzyna. moj numer gadu w profilu

Ps. moja propozycja jest oczywiście kierowana do posiadaczy opla omegi A

UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TA KSIĄŻKA JEST POPROSTU ZAJEBANA W QREWSKI SPOSÓB Z OGÓLNIE DOSTĘPNEGO SERWERA!!!!!!!!!!!!!!!

TO JA OSOBIŚCIE W LISTOPADZIE POPRZEDNIEGO ROKU ZESKANOWAŁEM DOKŁADNIE CAŁĄ INSTRUKCJĘ I PODESŁAŁEM KOLEGOM Z LOB-U.
TEN SKURWIAŁY PEDAŁ ROBI WAS W KONIA I HANDLUJE NIE TYLKO NIE SWOJĄ WŁAŚNOŚCIĄ - POWIADOMIĘ WYDAWCĘ - ALE I NIE SZANUJE MOJEGO CZASU - ŁADNYCH KILKANAŚCIE GODZIN.

NIE KUPUJCIE NIC U TEGO BUCA BO SAMI ZOBACZYCIE ŻE BĘDZIE WAM BRAKOWAŁO 54 ORAZ 55 STRONY INSTRUKCJI W DZIALE: SILNIKI BENZYNOWE - MÓJ PRZYPADKOWY BŁĄD - ALE UMOŻLIWIA IDENTYFIKACJĘ POCHODZENIA.

POZA TYM NIE MA I NIGDY NIE BYŁO KSIĄŻKI DO OMEGI B TEN GOŚĆ NIE DOŚC ŻE SAM JEST CHUJEM TO JESZCZE CHCE ABYŚCIE DO NIEGO DOŁĄCZYLI.

Spoko Robert

Cytat:
POZA TYM NIE MA I NIGDY NIE BYŁO KSIĄŻKI DO OMEGI B TEN GOŚĆ NIE DOŚC ŻE SAM JEST CHUJEM TO JESZCZE CHCE ABYŚCIE DO NIEGO DOŁĄCZYLI.

Dzieki temu zdaniu ostrzegles nas wystarczajaco....Ja na pewno nie dolacze do tego grona

To dziwne że minęło już tyle lat od czasu jak rozpoczęto produkcję Omy B i nie pokuszono się jeszcze o wydruk jej w naszym ojczystym języku. Może się mylę ale to b. b. b. popularny samochód, zwłaszcza odkąd sam kupiłem Omesię widzę ją non stop.

Książka jest ale w Niemczech !!!!!

Niestety nie prędko ją otrzymamy,
Być może polskiemu wydawcy w celu zaoszczędzenia na kosztach chodzi o zawarcie w niej również wersji C, której to opracowanej nie ma!?

po mojej interwencji sprzedający obiecał wycofać aukcję. a tak w temacie to sam kupił ją na allegro - tak więc ktoś już swoje zarobił wcześniej

widze robercie że i Ciebie dotkneło ogólne skurwienie obyczajów - wątpliwym powodem do radości jest jedynie fakt że zajebują ze strony LOB - znaczy że jesteśmy popularni ( ostatnio rozbawił mnie gostek który przysłał zdjęcia ze strony LOB żebym je zamiescił). z mniej zabawnych rzeczy to ostatnie zajebanie historii omegi przez FIRMĘ ŻYWIŃSKI BIELSKO BIAŁA - jeszcze chuje napisali że to historia Opla , no ale dla tych wieśniaków był np. model frontiera. żenua

Ostatnio grzebałem troszke w necie i znalazlem angielskie wydanie ksiazki o omesiach w tym rowniez B.Pozniej podam link bo musze go na nowo odszukac.Pozdrawim

No tak skleroza nie boli.Juz wiem gdzie widziałem tą instrukcje.Pozdrowienia dla Navtex.
Cytat:
2003-08-14 18:49:00, Navtex pisze:
Czesc..Ja takowa ksiazke widzialem na necie, ale niestety trzeba za nia zaplacic. Jest ona w jezyku angielskim (jezyki do wyboru, noale polskiego tam nie ma ). Sprawdz ten link tam znajdziesz ksiazki o ty jak naprawiac do wszyskich modeli opla. Jest i tam tez Oma...
http://plansetguides.free.fr/guides/index.htm?indexm.htm&indexet.htm&revue_vauxhall.htm

oto i linki:
a ksiązki są na
WWW>AMAZON>CO>UK

- 17 funtów

do senatora też są - Opel Omega and Senator
Haynes Publishing; ISBN: 1859603424 - 13 funtów

Książka Haynesa pewnie dobra jest, ale ja się nie zdecydowałem, bo:
a) nie ma w niej nic o dieslach :-((
b) kierownica z prawej strony i może być poprzestawiane rozmieszczenie podzespołów...
Za to zainwestowałem w jakąś książkę niemiecką, jest w drodze :-)
JaC

Cytat:
2003-08-18 17:22:47, BodzioMV6 pisze:
Jeszcze nie otrzymałem odpowiedzi od kupca tej instrukcji czy ktoś z Was już coś wie? PS Właśnie udało mi się kupić przepływomierz do mojej omesi za 100 euro z 12-sto misizną gwarancją.(sprzęt używany oczywiście) prosto z dużej firmy niemieckiej zajmującej się skupem aut powypadkowych).Mam namiar jakby ktoś potrzebował.

Oj, bardzo potrzebuję.
Byłbym bardzo wdzięczny za priva z namiarami