| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-08-18 13:07:32
|
HenBas Klubowy Weteran Ford Focus 1,6; Astr ... Chorzów | 2003-08-18 13:20:52 A nie mówiłem, że Bogdana auto wygląda SUPER ![]() |
Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2003-08-18 13:32:51 KLASA tylko ta siata siakas taka nijaka ale to tylko moje zdanie ogolenie bardzo mi sie podoba |
DeeJay Klubowy Weteran ![]() Omega B 2.0 8V + Cal ... Łódź | 2003-08-18 13:37:21 Też mi się podoba zajebiście.
Tylko ja założyłbym jeszcze płetwę na bagażnik. Piękne kierunki i felgi. |
Dominik_Olechnowicz Szczecin | 2003-08-18 15:36:12 fele to nie jest produkt du na pewno |
![]() zrgregor Daewoo Carrera GLX 1 ... Trójmiasto | 2003-08-18 17:59:43 No dla mnie BOMBA. Kieruneczki to chyba od Alfy (kumpel w 156 ma takie a nie podejrzewam go o zapęd do tuningu) ale siatex to by przydzło się trochę przyciemnić, z tym kolorkiem za bardzo kontrastuje |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-08-18 18:31:12 Ogolne wrazenie bardzo FAJNE |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2003-08-18 18:53:15 super felgi, super kierunki. auto prezentuje sie conajmniej... smakowicie inna sprawa to ten zle moim zdaniem dobrany siateks... ale to kwestia gustu. JESTEM NA TAK |
SpeedR Była biała lodówka, ... Wawa/ Perth (Aussie) | 2003-08-18 21:40:05 Ładne autko, gratulacje. Rozumiem, że kierunki boczne to produkt IN.PRO do Alfiatki 156 (??)
Właśnie jedyne co bym zmienił to siatex, a tablicę to już inna rozmowa. Generalnie udane autko (faktycznie ładne felgi, zdraź czy to nie jakieś Allesio??). Ogólnie fajne |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-08-18 21:43:11 No to i ja dożucę swoje 3 grosze bo fotki wżuciłem a nic się na temat furki nie wypowiedziałem:
1. Chyba pierwszy raz przyznam rację Piotrkowi Nowakowskiemu co do przedniej tablicy rejestracyjnej 2. Siatex o którym mowa powyżej też moim zdaniem nie pasuje bo zbytnio kontrastuje z lakierem 3. Felgi wyglądają mi na 15-stki..... tak czy nie? Jak na felgi tej firmy to całkiem przyjemny wygląd.... 4. Bardzo ładna naklejka klubowa - ładniejsza niż jej pierwowzór 5. Coś bym z końcówką wydechu zrobił - ta jakaś taka niewyględna 6. Zdecydowanie trzeba obniżyć przód !!! ...ale po za tym Esperaczek robiony z gustem, zajebisty lakierek (z WIELKĄ chęcią przemalował bym swoje Espero na ten kolor no i SUPERANCKIE kieruneczki |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-08-18 21:44:07 DZIĘKUJĘ WAM PANOWIE!!..Tobie Łukasz sczególnie za wstawienie fotek Co do siateksa- to miał być czarny!!...ale ponieważ lakiernicy jako gratis malowali mi zderzaki, klamki i dali full new listwy boczne nie miałem serca się wykłócać o kolor przodu...chociaż miałem mocno mieszane uczucia jak to zobaczyłem ale...powoli się przyzyczajam Autko jest naprawdę dobrze "zrobione"...lakier prezentuje się o 100pkt lepiej niż jak pamiętam go nowy w salonie, a poza tym...jest o 3 tony ciemniejszy....i jest to "perła". Pozdrowionka!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2003-08-19 04:12:49 Jeszcze się trochę potłumaczę:
Tablica przednia to tak z przekory Siatex...no cóż teraz się cieszę bo znowu mam coś w autku co intryguje Felusie??...tu mnie macie! Nie mam pojęcia co to!!..stan mój opon model Hankook był krytyczny więc już wcześniej rzuciłem temat mistrzom od kołów i wulkanizacji...zatelefonili,że są ciekawe, nowe 15-ki /tak Łukasz masz rację Speed masz rację!..to IN Pro /ja dobrze pamiętam opakowanie?/ do Alfetki 156 Trochę mi się dostało /wdzięczny jestem za szczerość! |
Martinezzz Focus II Radom / Warszawa | 2003-08-19 20:56:55 Ja też zaaplikuję dawkę wazeliny (oprócz siatki ). Wygląda chyba jeszcze lepiej niż po wyjeździe z salonu. Brawo.
Mógłbyś uchylić rąbka tajemnicy jeśli chodzi o malowanie? Chodzi mi o cenę, czy malowałeś piecowo, caluśki czy tylko z zewnątrz, itp. Pytam bo też miałem przygodę z wielbicielami gwoździ i chcielibyśmy z ojcem coś z tym fantem zrobić. A oponki w jakim rozmiarze? Pasują bez problemu? Czy już pisałem, że autko wygląda super? |
piotr-ek | 2003-08-20 07:30:08 Tak odnośnie kierunków, to zwróccie uwagę na kierunki jakie ma furmanka fiata, czyli Fiat Albea. |
bonzo Espero 1,8 CD Katowice | 2003-08-20 16:48:53 na zdjeciach auto wyglada super, a na zywo prezentuje sie jeszcze lepiej. widzialem w poniedzialek wieczorem na Muchowcu.
|