Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
zawiszowiec TOYOTA DRIVER Avensis D-4D T25 kombi Poznań | 2009-05-20 13:08:57 nikt z was nie odgrzybial nigdy parownika w corolli E-12?
nie chce mi sie wierzyc.... |
syd Tychy | 2009-05-21 10:12:14 ja to odgrzybiam od środka-tzn. odchylam kawałek wykładziny podłogowej przy lewej nodze pasażera ,w samym rogu najbardziej oddalonym od ciebie( jeśli np.kucasz przy drzwiach pasażera)pod schowkiem,nic nie demontujesz, odchylasz dywanik i tam jest gumowa rurka wychodząca z mieszalnika i wchodząca w podłogą ,wyciągasz ją z podłogi i aplikujesz dezynfekcje .pozdrawiam. |
![]() Cromm TOYOTA MANIAK Toyota Corolla CE-11 ... malopolska | 2009-05-21 15:09:23 Ozon jest dobry ale na chwile, dyzynfekuje od zewnatrz, piana dziala bardziej toksycznie wglad osadów, brudu, u mnie lepszy efekt
Mi tez cieknie z parownika jak jest goraco na polu to jest zawsze nakapane. Kupilem teraz piane w toyocie zobaczymy czym sie rozni od CRC. Pamietacie ile minut trzeba odczekac po zaplikowaniu piany i na ile pozniej wlczyc silnik minut z nawiewem ustawionym na max. ? Juz nie pamietam kurcze .... |
zawiszowiec TOYOTA DRIVER Avensis D-4D T25 kombi Poznań | 2009-05-21 20:03:15 autko mam salonowe wiec rura nie jest przytkana, aczkolwiek od dzis jest kolo poznania cieplej - 25 st. wiec moze cos zaobserwuje wnikliwie...
a zeby waz gumowy od mieszalnika wchodzil w podloge po stronie pasazera to nie chce mi sie wierzyc, ze jest dziura w podlodze zatkana tylko wezem... sadzilem ze miedzy sciana grodziowa a silnikiem jest gdzies ten waz?? |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-05-21 23:13:05
Nie tylko wezem ,ale i gumowa przelotka. ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
syd Tychy | 2009-05-22 12:01:34
jeśli jesteś mądrzejszy to po co pytasz o radę???? |
![]() pankuba TOYOTA DRIVER Renault Megane 220 GT Wawa | 2009-05-26 08:54:02
No ja mam właśnie odwrotne odczucia, po ozenie wymiotło wszystkie zapaszki i jak do tej pory jest ok, po "zwykłym" czyszczeniu taki leciutki zapaszek wracał dość szybko |
![]() Perzan TOYOTA MANIAK ST191L-DWMNKW Kraków | 2009-05-26 14:12:07
A to dziwne, bo u mnie po "zwykłym" czyszczeniu zapaszku nie ma już chyba 2 albo 3 lata ![]() Pozdro. |
![]() Ravdarka Rav 4 II Wawa | 2009-05-26 18:47:38 Ostatnio walczyłem z klimą w RAV 4. Znalazlem dojscie do parownika, aplikowalem pianę i myślałem, że teraz to już nic nie przetrwa. Na następny dzień w trase i .... W akcie desperacji kupiłem NANO: magiczne właściwości srebra i takie tam reklamowe zaklinacze ![]() Nie chce zapeszyc ale na razie (2 tygodnie) klimę uruchamiam bez przykrych niespodzianek. |
Bigelektron TOYOTA SPEC ![]() Katowice | 2009-05-27 22:21:17
Ale jak se ktos mech wychodowal na parowniku ![]() ![]() ![]() ![]() Najlepiej w takim wypadku wyjac parownik i wyszorowac szczoteczka z grzybni i hu ![]() ----------------- Toyota Lexus diagnostyka i naprawa Rowniez hybrydowe i wersje USA Tester toyoty Intelligent Tester 2 Techstream Kodowanie kluczy takze w przypadku zgubienia Mastera. Naprawa elektroniki. Regeneracja sterownikow Air bag. Wpisywanie nr.Vin w komputer |
![]() Ravdarka Rav 4 II Wawa | 2009-05-27 22:56:41 A jak wszystko zawiedzie to jest jeszcze Jakub Wędrowycz ![]() |