Szukasz części?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukasz części ,oto link do stronki niemieckiej firmy z częsciami z samochodów powypadkowych.seik

Jak ktos szuka czesci to zaglada do SPRZEDAM/KUPIE... a tak to tylko kibel sie nalezy

Oj Dramar nie wszystko znajdziesz w dziale Kupię/Sprzedam i każda droga do osiągnięcia zamierzonego celu (kupna tanich części np.) jest dobra. Sam się przekonałem że niemieckie szroty to czasmi kopalnia złota. Warunek jeden im dalej od granicy tym taniej a i własciciel nie patrzy człowiekowi na ręce i bez problemów mozna pogrzebać sobie w autkach. Rajem jest tu Bawaria, okolice Monachium. Auta jakie tam stoją (często całe) jeździłyby u nas jeszcze kilkanaście lat a rozbitki mają wiele bajerów, które u nas kupisz za grube pieniądze tam zaś ma to cenę złomu.
Niestety barierą jest język....ja miałem kogoś z rodzinki za przewodnika...

W dziale KUPIE/SPRZEDAM nalezy zamieszczac takie ogloszenia. I niewazne czy z Niemiec czy z piwnicy Zenka pochodza czesci. Jak ktos szuka czesci to zaglada wlasnie do tego topic'a. Porzadek byc musi.

Słusznie, Dramar, jak umowa to umowa. Porządek musi być.
Najgorzej zacząć robić wyjątki, zawsze znajdzie sie wytłumaczenie, ale burdelu nie ma już komu likwidować.
A więc, do rubryk zaglądać, nie robić z forum bazaru.
Janusz

CZEŚĆ.
Wszystko Ok, ale za każdym razem przeglądać wszystkie ogłoszenia? trochę szkoda czasu. Może układać je tematycznie

Panowie o co tyle szumu.Jeśli moj post znalazł się w nieodpowiedniej rubryce to niech admin go po prostu wywali i po kłopocie.Mam jednak taką sugestię aby stworzyć post w którym będzie można podawać linki do ciekawych stron z częściami bo dzięki nim często możemy zaoszczędzić sporo kasy, która przyda się z pewnością na upiększanie naszych pięknych bestii.
PS O firmie seik dowiedziałem sie nie z netu a dzięki uprzejmości moich znajomych z niemiec.Podejrzewam ,że Wielu z Was ma ciekawe kontakty na zakup części.Niech się nimi pochwalą.
Pozdrawiam

A tutaj to trzeba się zgodzić z kolegami Cyganem i Bodziem , tylko że przy tak skonstruowanym forum jakiś blado widze możliwość stworzenia takich wątków. Ale niech się wypowiedzą fachowcy.

"....Szukasz części?...." - 2 post od góry