MotoNews.pl

[S] Hyundai Pony 1.3 gaźnik (LPG) ODDAM TANIO

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam do sprzedania bądź tez oddania za grosze , jak kto woli Hyundaia Pony z silnikiem 1,3 na gaźniku z Gazem LPG 5-cio letnim (kompletna dokumentacja). Ma przyciemnione szybki jeździł na zimowych oponach , są jeszcze w całkiem niezłym stanie. Uszkodzone ma sprzęgło i pękniętą przednią szybę... Silnik na chodzie, karoseria wiadomo - nie najlepsza.Oddam za naprawdę niewielkie pieniądze , góra 600 zł sam gaz do niego ok 1300 . Jeśli jest ktoś chętny to proszę o kontakt bo mam zamiar go oddać na złom, a wiadomo jak ktoś lubi sobie pogrzebać to na pewno znajdzie w nim coś wartościowego dla siebie, tym bardziej, że cena nie jest duża. Kontakt do mnie to mail:bartek.czerwiec@gmail.com albo na komórkę : 502772826 (nie sprzedaje części tylko całość) na forum raczej nie odpisuje bo nie zaglądam tu zbyt często. Należałem kiedyś do klubu HFP , fotki w profilu. Pozdrawiam
P.S moge oddzielnie sprzedać felgi 14"( zdjecie w profilu) bez opon, fele były odmalowywane ale posiadają niewielkie otarcia, nie były nigdy uderzone o krawężnik ani prostowane cena do dogadania

[ wiadomość edytowana przez: czerwcu dnia 2009-05-25 17:18:18 ]

[ wiadomość edytowana przez: czerwcu dnia 2009-05-25 17:19:58 ]

http://allegro.pl/show_item.php?item=667793050

felgi aluminiowe nieaktualne

Sprzedany