Taki mały spocik:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jutro jak by ktoś chciał to o godzinie 19 -stej jestem z Simonem na pasie stratowym , na pewno nas zobaczycie.
Zapraszamy

No właśnie!! Jesteśmy!! Zapraszamy wszystkich. Widownia mile widziana. A co będziemy robić?? Nic!! Ale im więcej ludzi tym fajniej. No nie zapomnijcie wziąć ze sobą autkek!! Bo to one są najważniejsze na takich spotach!! To przecież im zaglada się w .... w rózne czeluści, zakamarki i inne nie cenzuralne miejsca. No i taki jest plan. A potem, kto wie!! Może troszeczke poujeżdzamy nasze bolidy!! Do zobaczenia!!

no a ja właśnie wróciłem z władysławowa

Było nas........2. Słownie - dwa!! No nic, dobrego złe początki. Ale to nic kolejnym razem będzie NAS wiecej. Może nawet zalejemy cały pas!! A Ty DamianS nie przejmuj sie!! Kolejnym razem na wakacje przyjedziesz do Gdańska a nie do Władka!! Tymczasem pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia kolejnym razem. Oczywiście całą polskę zapraszamy!!

tak własnie było nas dwóch, ale i tak było git, polecamy sie na przyszłość.Pozdrowionka, ciekawy jestem kiedy bedzie jakiś zlot bliżej Gdańska??

musze przyznać że im bardziej na północ jechałem tym mniej maluszków spotykałem na drogach

nie no nie przesadzaj nie jest tak źle hahaha.Jak coś to jutro też jestem na pasie startowym 19-sta, jakby ktoś miał ochote, namówie jeszcze Simona.

Będę!!

a miało być w soboty... sorki ale mi najbardziej pasuje sobota a najlepiej niedziela

Magnum nie ma sprawy , mi to jest obojetnie ja mam blisko, i mysle , że jeszcze paru ludków sie znajdzie

No to znów sie widzimy jutro przy okazji spotu GDautoklub'u!! Zapraszam!!

Szykuje sie znow sponton GDautoklubu w czwartek około 19, ale mnie nie będzie!! Jestem w pracy!! Pozdrawiam i do zobaczenia kolejnym razem!! Cze!!

Szykuje sie znow sponton GDautoklubu w czwartek około 19, ale mnie nie będzie!! Jestem w pracy!! Pozdrawiam i do zobaczenia kolejnym razem!! Cze!!

dzieki za cynk stary, ja zobacze może podjade

No i wedle powiedzenia; jak nas widzą tak nas piszą, powstał artykuł który w ponad połowie jest nieprawdą!! No cóż pozostaje mi ubolewać, że Gdańsk nie dorobił się () miejsca w którym można by spokojnie i bez wiecznych pretensji doskonalić swoje umiejętności powożenia rumakami. Na koniec podrzucam adres stronki z artykułem: http://gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/299008.html

[ wiadomość edytowana przez: simon_pg dnia 2003-09-13 20:38:21 ]

No i jeszcze jedno!! przeczytajcie komentarze, tam jest ukryta prawda.

No i wszystko jasne!! A myślałem że ludzi szurniętych na punkcie maluszków jest naprwde niewielu w 3mieście!! A jadnak nie!! W piątek spotkaliśmy się wieczorkiem na pasie na Zaspie. Było nas sporo, ponad 15 bobików. Postaliśmy, pogadaliśmy i ruszyliśmy już po zmroku blokować 3miasto. Z prędkośćią nie przekraczającą 30km/h potoczyliśmy się do Sopotu. Przy okazji zblokowaliśmy troszeczke ruch, ale to szczegół!! Było naprawde suuper!!
Termin nieoficjalnych-oficjalnych spotów to piątki o 19.30 (jeśli dobrze pamiętam )

No i znów byłem na pasie . Motorki i pełno aut!! Malczaki też sie znalazły, i nawet mała prezentacja miała miejsce. Pozdrawiam i zapraszam w piątek.

Po raz kolejny "pasowy" spocik. Mało nas było bo padało ale byliśmy!! Pośmigaliśmy motorynką pogadaliśmy chwilkę i do domu. A no i zapomniałbym. Mój maluszek ucierpiał w dniu dzisiejszym (nie na spocie). Wjechałem autkiem w tył innego autka . Jeździć sie da ale blacharz nieodzowny!!

Dzisiaj spocik!!!!!!
dawać dawać dzisiaj fajna pogoda jest
Zapraszamy!!!!!