| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-08-19 10:52:47
która to na swojej stronie ZYWINSKI zamieściła cały tekst IDENTYCZNIE jak znany poprzednik mailto:robaczek88@wp.pl http://www.opeldawcy.prv.pl/ wysłałem do owej manufaktury maila z żądaniem wyjaśnień, minął jeden dzień - cisza. będę kurwa wspaniałomyslny - poczekam do końca tygodnia na reakcję czy tych dwóch panów: ( lub jeden z nich - chuj wie kto jest na zdjęciu) odważy sie zareagować czy podobnie jak ultragnój KAROL ROBAK nr rej. : RST L299 schowają głowę w piasek.
PS. Jasne - mnie też można zarzucić plagiat - zajebałem ponaad tysiąc zdjęć ( teraz to chyba kole 2000 No i ostatni fakt ZAPIERDOLENIA przez buraka w dupe jebanego PDF zeskanowanej instrukcji i SPRZEDAŻ na allegro. ... słów brakuje. ( niby zawsze możena sie przyczepić - robert też to skanował z wydanej przez kogoś ksiażki. zgoda ale SIEDZIAŁ PRZY TYM KILKA GODZIN i instrukcja była ( i jest teraz za pośrednictwem ftp) DARMOWO udostepniona. a jak jakiś chuj chce na tym zarobić - no to się kurwa nóz w kieszeni otwiera. Buraków i debili banda. I nie chodzi mi już o prawa autorskie bo NIE W TYM RZECZ. Wystarczyło trzymać sie prostej zasady NIE BYCIA CHUJEM wzgledem siebie i innych. uff Mam nadzieję że kogoś obraziłem - znaczy że ma powód sie obrazić. Ale znając nasze SPOŁECZEŃSTWO i pastewne obyczaje to krzyk na puszczy. po latach przyzwyczajenia do tego ze wszystkich znaczy niczyje, polak jak nie podpierdoli to zepsuje. Jacek Ostrowski |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-08-19 21:16:27 Nic dodać, nic ująć, a na marginesie, czy nie ma technicznej możliwości zablokowania archiwow Bestiales przed takimi wybrykami? |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-08-20 06:28:34 januszku psu na budę blokady. jestem w stanie sciągnąć i tekst i zdjęcia i filmy i flashe z jakichkolwiek stron - blokowanych . to że ne da sie zaznaczyc tekstu i skopiować ctrl+c , ctrl+v nic nie znaczy niestety |
Conrad_V6 Signum 3.0 V6 CDTI S ... Białystok | 2003-08-20 21:10:52 A od czego jest Policja ?
Sytuacja o której piszesz podlega pod paragragfy Kodeksu Karnego. Nasz problem polega właśnie na tym, że większość ludzi macha ręką na takie sprawy. Machamy ręką, jak widzimy, jak ktoś kogoś okrada, jak ktoś kogoś tłucze, jak ktoś kogoś oszukuje. I właśnie poprzez takie przyzwolenie większość ludzi czuje się bezkarnie. Pozdrawiam Konrad |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-08-22 04:09:14 W zasadzie masz rację URG, jak ktoś jest prostakiem to nie ma ratunku, ale tak mi przyszło do głowy, że może daloby się te rzeczy ktore zdobyłeś ciężkim narażaniem oczu i czasu dla rodziny, skatalogować tematycznie, podać dla ogólu w formie np "Spis treści", a dostęp umożliwić przez ciebie. Oczywiście nie chroni to przed misiami co to się zalogują , ale może zrobić tak, że dostęp jest dla członków,tak jak np ASSISTANCE? Oczywiście są to tylko luźne dywagacje laika, ale może coś ci się dzięki temu uda wykombinować.
Pozdrawiam i nie irytuj się, zdrowie ważniejsze. Janusz |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-08-25 06:42:14 jełopy maksymalne, po interwencji Młodego dopisali:
"Strona sciagnięta ze strony LOB a napisał ją Piotr Napieraj" nie mówiąc o tym ze "Historia Opla" została głupi i głupszy - to chyba trafnie charakteryzuje superexpertów od opli - Żywiński und Son Kąpany "...oto Polska właśnie" |