Mój Kredens

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jestem na forum już spory czas i do tej pory miałem już 2 Polskie Mustangi i Bobka w naszej rodzinnej stajni. Jeden nie przeżył drugi żyje i ma się dobrze. Obecnego Łajta odziedziczyłem od taty który kupił sobie frytkownice (Opel Kadet Diesel).
W Fiaciku siedzi serducho z Caro + lecz aktualnie bez + bo jest przerobiony na gaźnik z komorą gazową w bagażniku, wnętrze zaadaptowane z Polodolota oprócz deski, zegary własnej konstrukcji a'la VW Golf IV na bazie Polonezowskich (NT) na zdjęciach jeszcze nie zamontowane.

Więcej zdjęć na http://www.polskajazda.pl/Samochody/Fiat/125P/20042

Co do planów to hmmm zrobić PJ a w międzyczasie lekka blacharka kanta, maska otwierana na bok, gleba i fele 13" "matingi".

Cytat:
2009-06-12 10:13:48, maras52 pisze:
... wnętrze zaadaptowane z Polodolota oprócz deski, zegary własnej konstrukcji a'la VW Golf IV , maska otwierana na bok, gleba i fele 13" "matingi".

zapowiada się niezła katastrofa ... zwłaszcza z tą maską

o mamo. Co on Ci zawinil...

błądzisz kolego, oj błądzisz

tjun niech trwa!

oł je, najs biturbo gt tunink mejt

ocurva...

Cytat:
2009-06-12 18:34:21, Poochaty pisze:
o mamo. Co on Ci zawinil...

... #2 ?

Ile koni daje maska otwierana na bok (szukałem na forum, ale nie znalazłem)?

wieś tańczy i śpiewa

Fajny dresik

jak auto cultowe to po co maska otwierana na bok i zegary z golfa?
osobiście bym wstawił zegary oryginał maski nie ruszał atrapy wokół lamp czarne nie białe , gleba i felgi to jest jeden dobry plan

Cytat:
2009-06-13 12:03:15, pioDr88 pisze:
zegary z golfa?

Czy ja gdzieś tak napisałem... Czytanie ze zrozumieniem się kłania (4-5 klasa podstawówki...)

Cytat:
2009-06-13 11:52:36, kotek8rally pisze:
Fajny dresik

Dobra rada udaj się do okulisty , to nie dres a szerokie jeansy...

Pisząc tu myślałem że jest tu grono dorosłych, tolerancyjnych ludzi i liczyłem na jakieś porady, lecz otrzymałem szydercze docinki...
Żenua...

[ wiadomość edytowana przez: maras52 dnia 2009-06-13 19:50:38 ]

[ wiadomość edytowana przez: maras52 dnia 2009-06-13 19:53:56 ]

Cytat:
2009-06-13 19:42:43, maras52 pisze:
Pisząc tu myślałem że jest tu grono dorosłych, tolerancyjnych ludzi i liczyłem na jakieś porady, lecz otrzymałem szydercze docinki... Żenua... [ wiadomość edytowana przez: maras52 dnia 2009-06-13 19:50:38 ] [ wiadomość edytowana przez: maras52 dnia 2009-06-13 19:53:56 ]

dobra rada , żenua to ta otwierana na bok maska ...

na pewno nie jest to forum dorosłych tolerancyjnych ludzi . nigdy nie było , lubimy tu specyficzne samochody , i konkretną robote .

na PJ znajdziesz takich którym podoba się wszystko ... tu nie

tu niektorzy sa starzy i zgredliwi wręcz

Może wyjaśnisz poco tracić czas na zrobienie otwieranej na bok maski? Nie rozumiem? Bo na lambodorsy można pewnie lachony wyrywać...

Te konsole środkowe z Poloneza to seryjnie były montowane na koniec produkcji ?? Ostatnio pełno widzę kantów z takim czymś i się zastanawiam czy to aby seryjne nie było.

dobra krótka piłka. Zabieraj stad ten śmietnik albo robisz profi robote albo wioskę.

Fajne focie. Daję 6. Zapraszam do mnie

tak czy inaczej konsola z Poloneza jest fajna - ale w Polonezie. Pionowa konsola w Fiacie to jeden z lepszych smaczków kanta! Chłopie zostaw ją na miejscu i tak będzie najlepiej!!

Cytat:
2009-06-13 20:41:29, Piotrek42gv pisze:
dobra krótka piłka. Zabieraj stad ten śmietnik albo robisz profi robote albo wioskę.

Sprecyzuj swoją wypowiedź...

Cytat:
2009-06-13 20:48:59, maras52 pisze:
Sprecyzuj swoją wypowiedź...

ar ju ritardet ?

Popatrz sobie po tematach, to mooooże, powoli, załapiesz o co chodzi. A jak nie to może Cię przyjmą na terytorium