Kwadratowa Rejestracja w Fiacie 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy orientujecie się jak możny, by było wymienić standardową prostokątną rejestracje na kwadratową ???
Czy musiałbym przerejestrowywać, czy wystarczy pójść do WK i powiedzieć o co chodzi ???

idz do wk wypiszesz papierek o nowe tablice, zaplacisz i czekasz chyba tydzien

Tylko pytanie, czy będą o tym samym numerku, czy już innym, bo jak innym to więcej roboty.

takie same

Spoko. Dzięki. W Poniedziałek będę dzwonił i się dowiadywał jakie to koszta i jaki czas oczekiwania.

Musisz sie liczyc z tym, ze kaza ci oddac stara tablice.

idz powiedz, że gdzieś zgubiłeś jedną i przy wyrabianiu nowej powiesz, że ma być kwadratowa i wsio.

Jak nie zapomnę to zadzwonię jutro i dowiem się jakie są procedury i koszta

ja kiedyś zgubiłem w kraku tylnią, pojechałem na policje co by mi świstek dali o zagubieniu po czym jeździłem ponad miesiąc bez tablicy tylko z tym kwitkiem. Potem poszedłem do WK, powiedziałem że tablica zgubiona i potrzebuje nową i nawet dostałem ją w ten sam dzień po sam poszedłem ze świstkiem tam gdzie je robią tylko w dowodzie mam teraz adnotacje, że wydano wtórnik tablic.

To dobry pomysł. A na ile wycenili tę rejestrację nową ???
Jak mi wycenią za drogo to też tak zrobię. Powiem, że zgubiłem...

tu nie ma co wyceniać. Koszt tablic to 100zł za 2szt. Ja zgubiłem jedną więc powinno być 50zł, ale że miałem tablice stare jeszcze z polską flagą zamiast kółka unii to musiałem zakupić dwie bo nie można jednej takiej, drugiej takiej

Nie ten temat. Sorki. Tego jeszcze nie ogarnąłem

[ wiadomość edytowana przez: Ikarus260 dnia 2009-11-02 16:19:30 ]