[k/pożyczę] Miga lub [k]Bude

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię miga w rozsądnej cenie lub pożyczę w celu załatania paru dziur w budzie.
Chyba że ktoś posiada bude najlepiej z eleganta (mogą być też inne) w bdb stanie blacharskim, obojętnie czy obspawana czy też nie, byle stan blachy był bdb, bez dziur i przegnić. Buda oczywiście z papierami do rejestracji.

Jesli interesuje Cie buda to sprzoj w moj temat elegant na czesci buda poza uszkodzeniami na zdjeciach naprawde w bdb stanie oczywiscie z papierem(oc przeglad aktualny na ponad 10 miesiecy)

Polecam :
buda

Paszczus myślałem nad tym ale dzięki, potrzebuje czegoś nie bitego w super stanie żeby tylko wrzucić wszystko z mojego.

MILES125 oglądałem ta bude i byłem na nią chętny tylko jest jeden problem, brak papierów

Ogłoszenie nadal aktualne

Papiery to możesz kupić na każdym pierwszym lepszym szrocie, chyba że u ciebie nie

chcesz papiery?? Ja mam w tej chwili zgniłka fla pod domem ale z papierami. Jeśli jesteś chętny od reki wysyłam Ci wszystko. napisaną umowę itd. Chętny wal na priv cena za papiery z tablicami i fragmentem z numerami 1PLN

[ wiadomość edytowana przez: Piotrek42gv dnia 2009-06-29 12:02:04 ]

Widzis zi temat załatwiony bierzesz papiery od Piotrek42gv a bude od Rejsera i wszystko gra

i migomat zeby to połączyc

dzięki Piotrek42gv ale tak jak napisał cichy_b0b potrzebny jest migomat aby to sklecić. MIgomatu nie posiadam więc muszę podziękować za papiery i bude.
Więc poszukiwanie miga/budy nadal trwają

podepne się pod ten temat by nie zaśmiecać. Potrzebuje pożyczyć na jeden dzionek migomatu, Najchętniej z okolić Sosnowca. Pomóżcie odratować eleganta od śmierci

Z wlasnego doswiadczenia wiem ze zeby uratowac eleganta od smierci nie wystarczy jeden dzien

Cytat:
2009-06-29 19:45:10, slazak pisze:
dzięki Piotrek42gv ale tak jak napisał cichy_b0b potrzebny jest migomat aby to sklecić. MIgomatu nie posiadam więc muszę podziękować za papiery i bude. Więc poszukiwanie miga/budy nadal trwają

chłopie jaki mig robisz tak.
szpachla (najlepiej ta z aluminium) szpachlujesz pole numerowe i robisz sobie swoje numery potem estetycznie bzikasz szprajem i gitara gra lub wersja bardziej legalna pomagasz tym numerom zgnić zedrzyj farbę posyp solą zrób tak żeby zgniły. jedziesz do diagnosty mówisz ze Ci zaciekała woda bo odpływ sie zapchał i zgniły7 dostajesz śliczną nowa aluminiową tabliczkę zastępczą albo powiedz że miałeś stłuczkę i wiozłeś w bagarku coś i się rozlało.
a jak nie to odżałuj pare zł dogadaj sie z byle jakim mechaniorem co ma miga i on Ci to zrobi za śmieszną kase a łatac malucha będziesz jak CB_trol swojego bisa i kupa z tego wyjdzie.

Jak byś brał budę od Rejsera i byś po nią przyjechał z rzeczmi od Piotrka42gv to bym ci to ładnie sklecił już - mam miga

Cytat:
2009-06-30 11:43:14, kotek8rally pisze:
Z wlasnego doswiadczenia wiem ze zeby uratowac eleganta od smierci nie wystarczy jeden dzien

niestety musze mocowanie wachacza przyspawać bo mi blache wyrwało i tam pare dziurek załatać i nawet mam kupca na niego i zmnienie na starszago malucha bo mają lepszą blache. a za taką kase jaką mu powiedziałem i chciał brać to nawet DFa już moge kupić

Cytat:
2009-06-30 21:05:24, MILES125 pisze:
Jak byś brał budę od Rejsera i byś po nią przyjechał z rzeczmi od Piotrka42gv to bym ci to ładnie sklecił już - mam miga

no i widzisz sprawa załatwiona wal na priv jak jesteś zdecydowany.

temat idzie do zamknięcia