MotoNews.pl
3 Torrenty (234156/25)

Torrenty

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Posiadam jedno zaproszenie na Heaventracker.org

Jak ktoś chce to proszę mi podać maila.

na PW albo na gg: 9176647

[ wiadomość edytowana przez: seboos dnia 2009-06-30 10:06:23 ]

albo niech do ciebie zadzwoni
numer 997

Nie powiesz mi chyba że niczego z internetu nie ściągasz

Tym bardziej, że ściąganie większości mediów NIE JEST ZABRONIONE! Niestety torrenty ciut inaczej działają

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2009-06-30 12:46:46 ]

Wiem ale znacznie bardziej umilają życie

Wysłane już, oczekuję na następne i dam tutaj znać

Dzięki już sie zarejestrowałem

Pozdr.

bawicie się w torrenty??? największe dziadostwo jakie znam

Czemu dziadostwo? Dziadostwem jest p2p typu emule albo kazaa Jak masz zaufane trackery to jest w porządku i bardzo szybko

transfer do bani bo plik 700 MB ściągało mi kilkadziesiąt godzin, często jest tak że trackery są nieaktualne, na szczęście są inne źródła

Cytat:
2009-06-30 16:51:17, archive15 pisze:
bawicie się w torrenty??? największe dziadostwo jakie znam

A w życiu. Pobawiłem się może z tydzień i przez tydzień po 8-10h ściągania jedno wielkie g*wno ściągnąłem. Koszty prądu przewyższyły koszty wypożyczenia filmu. Wolę zapłacić kilkadziesiąt zł i śmigać po rapidshare, tym bardziej, że na super-hiper nowościach zgranych prosto z kina wogóle mi nie zależy... patrzeć na nie nie moge.

Cytat:
2009-06-30 18:07:09, piotr_ek pisze:
A w życiu. Pobawiłem się może z tydzień i przez tydzień po 8-10h ściągania jedno wielkie g*wno ściągnąłem. Koszty prądu przewyższyły koszty wypożyczenia filmu. Wolę zapłacić kilkadziesiąt zł i śmigać po rapidshare, tym bardziej, że na super-hiper nowościach zgranych prosto z kina wogóle mi nie zależy... patrzeć na nie nie moge.

Ja też z rapidsheara od czasu do czasu coś ściągam. Tyle, że nie mam tam konta. Za pomocą fajnego programu.

podziel sie ;p

Cytat:
2009-06-30 20:50:40, Jabuszko pisze:
podziel sie ;p

Jabko jak masz konto premium to konfigurujesz flashget'a i ciągnie jak tirówka

oj wiem bylem ciekaw czy ten sposob to zapewne program do reserowania liveboxa i zmiany ip no ja na swoim laczu i przy premiumie to je zapycham

Rapidshare działa dużo lepiej niż rok temu, kiedy trzeba było na obrazku znaleźć kotki, albo pieski i można było to zrobić raz na 3 czy 4h. Teraz po godzinie bez żadnych captchów można ściągać następny plik.
Tym, którzy zamierzają ściągnąć coś konkretnego polecam następujące czynności:
1. Instalujemy Flashgeta
2. Wynajdujemy X linków
3. Kupujemy konto na rapidshare - polecam to droższe, bo tanie, są gratisowe (zdobyte za punkty) i jak w moim wypadku po jednym dniu są blokowane. Po kontakcie z RS dowiedziałem się, że konto zostało zablokowane sa fraud i pkt. wróciły na konto kupca konta
4. Odpalamy kompa z wkopiowanymi linkami i czekamy - oczywiście Internet wtedy ledwo działa.

Wydajność na 1 Mb łącza = 1 DVD po 8-10h... DivX niech sobie pedały ściągają!

polecam chomikuj.pl koszt niewielki a za pomocą free download managera ciągnie idealnie

chyba ze sie ma loacze 20 mb to idzie szybciej ;p

RS Premium kozacka sprawa, ale na torrentach też daje rade.
Osioł przydaje się, jak szukam czegoś starego, względnie trudno dostępnego, mało popularnego - idzie wolno, ale jak komuś bardzo zależy...
Dobre filmy na dvd pożyczam z wypożyczalni, copy party i już mam w kolekcji
Na na prawdę oczekiwane filmy chodze do kina.
W divx sciagam tylko co lepsze seriale, bo ludzie od napisów na prawdę się spisują (patrz np. Dexter, Californication, House w tv)
Muzyka... Cóż, cieżko mi się przemóc, żeby wydac kilkadziesiąt złotych, tylko po to, żeby płyta leżała i się kurzyła, skoro i tak robie kompilacje mp3, co by cedekami nie żonglować

No widzicie a ja u siebie na torrentach mam pliki szybko bo dobre trackery Z HT się ściąga maxymalną prędkością łacza, bo ludzie dbają o seedy. Nie to co inne darmowe. Niestety rygor jest, ale za to jak cieszy oko jak na łaczu 10mB/s leci 10mB/s

A piotr-ek, Na rapidzie czeka się już 15 min a nie godzine

Do zobaczenia za jakieś 15 dni wyjeżdżam i nie będę mieć kontaktu z netem przez ten czas jedynie kom

Pozdrawiam wszystkich

[ wiadomość edytowana przez: seboos dnia 2009-07-01 00:00:14 ]