MotoNews.pl

Czy ktoś czyta to forum ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w tytule.... bo od 2 miesiecy widzę te same tematy.

skoro napisałeś tego posta, to znaczy, że ty czytasz... skoro ja odpisałem, to znaczy, że ja czytam...
a tak poważnie, to sam się kiedyś zastanawiałem nad tym, czy to forum jest używane przez kogoś (może mój post wywoła jakąs burzę i coś się rozkręci )

właśnie czytam

kamikadze sie wykonczyl hłe hłe hłe...

wszyscy kamikadze pewnie źle skończyli

a tak wogóle to po co zajmowac miejsce na serwerze

Cytat:
2003-08-21 00:01:22, Waga pisze:

waga znowu zaczynasz

jak pamietem wysłałeś taki post na forum raidersów i zle sie to skończyło a może to mokry puscił juz nie pamietam

chłopaki coś sie dzieje może my tu popiszemy

nawet moderator chyba tu nie zagląda

a wiec tak-jak zwykle ja musze pisac.wiem ze nikt tutaj niepisze ale ja tez niemoge sam pisac postoow i tematoow i sam na nie odpowiadac.jak narazie widze ze sa wakacje i niema polowy ludzi .zobaczymy po wakacjach jak to bedzie i jesli nadal nikt niebedzie sie angarzowal w zycie klubu to mysle ze niezostawi sie tego tak poprostu tylko cos w tej sprawie napewno bedzie robione.martwi mnie to ze pisza takie posty ludzie z poza klubu i chyba jako jedyni odwiedzaja to forum za co jestem im wdzieczny ale mysle ze tez zamiast pisac takie posty powinni sami zapodac jakis temat do dyskusji a puzniej pisac takie posty.no nic mysle ze jeszcze ktos z klubu odpisze na ten post

Ja tylko patrzę i płaczę - tyle sie namęczyłem z naklejkami KaMiKaDzE i po co , szkoda gadać !!!

ja odpowiedzialem na post!!
a zreszta sa wakacje i ludzie powyjezdzali.
doadm ze naklejka sie przydaje(mam taka mala i czarną) bo ludzi ją zauważają... wszyscy się pytają co to jest

[ wiadomość edytowana przez: putin dnia 2003-08-22 12:55:54 ]

Cytat:
2003-08-21 21:00:44, bodziot pisze:
waga znowu zaczynasz

jak pamietem wysłałeś taki post na forum raidersów i zle sie to skończyło a może to mokry puscił juz nie pamietam

Nic nie pisałem na raidersach.

Zadałem pytanie... i nie rozumiem co mam niby "znów zaczynać" ?

a to ja też coś napisze bo smutnawo tu 1,2,3

Cytat:
2003-08-22 21:18:05, Waga pisze:
Cytat:
waga znowu zaczynasz

Nic nie pisałem na raidersach.

Zadałem pytanie... i nie rozumiem co mam niby "znów zaczynać" ?

nie zrozum mnie zle poprostu po tamtym poscie trombocyt dostał szału i zaraz skasował wątek ale widze ze mefisto jest bardziej tolerancyjny

i tak na marginesie to pytanie jest dobre i na miejscu

Cytat:
Cytat:
2003-08-21 00:01:22, Waga pisze:

waga znowu zaczynasz

Ja wysłałem taki post ale wcale się źle nie skończyło tylko smiesznie. Za 15min postu już nie było

No własnie są wakacje i nie karzdy ma dostep do neta !!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: KaCzY dnia 2003-08-28 21:39:11 ]

Cytat:
2003-08-28 21:38:28, KaCzY pisze:
No własnie są wakacje i nie karzdy ma dostep do neta !!!!!!!!!

[ wiadomość edytowana przez: KaCzY dnia 2003-08-28 21:39:11 ]

Dobra zaglądnę tu 5 września ... i pewnie mym oczom pokażde się tu natłok wypowiedzi .

jateżczytamalewierzcieminiemamnetaacodzienniesiedziećwpracypo14godziniszukaćjeszczekafejkipopracytochybabympadłQrwa-padła-mi-spacja!!!!!

No ja naturalnie rowniez czytam to forum i czasem staram sie cos sensownego napisac chociaz niezawsze tak mi to wychodzi Ale jako ze łacze sie z modemu to tez nie czesto poniewaz to bije po kieszeni

Szacuneczek

Cytat:
2003-08-30 19:29:26, Gugi pisze:
Qrwa-padła-mi-spacja!!!!!

no to ja napisze ze zagladam tu codziennie ale nic sie nie dzieje wiec po co mam cos pisac kupie samochOOd to bede pisal ;D chlopaki nie odpadajcie.. pijemy do konca Pozdro Kamikadze & All odwiedzajacych forum