[s] chłodnica polonez truck

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie . Kupiłem ją na allegro z myślą o swapie .
Nie zakładałem , więc nie znam faktycznego stanu . Sprzedający przysięgał , ze sprawna .
Cena 60 zł plus wysyłka. Gwarancja rozruchowa 7dni w związku z tym że nie znam faktycznego stanu.

Galeria zdjęć
darmowe zdjęcia na aukcje Allegro
Kliknij aby powiększyć
darmowe galerie na Allegro darmowe galerie na Allegro darmowe galerie na Allegro darmowe galerie na Allegro darmowe galerie na Allegro

Jakie wymiary ma chlodnica (zwlaszcza chodzi mi o grubosc). Czy masz drugi wiatrak, z tego co pamietam ta chlodnica z trucka co ja wszyscy polecaja do swapa to jest ta gruba wersja z dwoma wiatrakami.

64X33X3,5 cm Wiatraka drugiego nie mam . Kupiłem z jednym.

Ewentualna zamiana na
- kompletny układ zapłonowy do EL ( koło pasowe , czujnik położenia wału , cewka , nanoplex , wiązka )
- oryginalny rozrząd - nowy 126p
- oryginalną kalwiaturę ( nową ) 126p

[ wiadomość edytowana przez: kotniedobry dnia 2009-07-10 20:01:34 ]

Ree - mam kilka wiatrakow z poloneza jakbys chcial drugi.

jak by ktoś chciał mam chyba ze 30 chłodnic z polonezów, i aluminiowe i miedziane, , te miedziane są z 2ma wiatrakami, tylko to nie są te z trucka

cb_marcin interesuje mnie chlodnica z trucka diesela czyli wersja gruba z dwoma wiatrakami przyklad
przyklad 2
tylko w jakis normalnych pieniadzach, uzywana i sprawna w pelni oczywiscie.

Wymiary z grubsza 560 x 382 x 40.

Jesli ktos ma cos takiego to chetnie przygarne.

[ wiadomość edytowana przez: ree dnia 2009-07-10 23:21:52 ]

no tej grubej niestety nie mam przyznam szczerze, a cena tej pierwszej wręcz zachęcająca do zakupu, a co do samej chłodnicy to miedzianka ta mniejsza też wytrzymuje bez większych trudów, teraz obecnie robię swapa i gość ma wsadzoną Alu z Poldka z jednym wiatrakiem i nie powiem bo też trochę dostał ten silnik po dupie, i raz na postoju mi się wiatrak załączył

Malar moj jezdzi tylko w kjs, a czasami w rally sprintach (gdzie odcinki lubia miec po 7-8km) wiec musze miec chlodnice mocno na wyrost.