Mieszkanie Łódź

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej.
Prośba do klubowiczy z Łodzi

Potrzebuję rady i pomocy. Otóż dostałem ofertę pracy w Łodzi i jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że na nią przystanę, chociaż zastanawiam się nad lekką negocjacją.

Z tego powodu szukam mieszkania w Łodzi gdzieś na obrzeżach (dzielnica: Widzew, Stoki i gdzieś najlepiej w tamtych okolicach). Ale nie koniecznie muszą być to te dzielnice. Może ktoś z Waszych znajomych, a może Wy sami macie mieszkanie do wynajęcia. Interesuje mnie mieszkanie 2-wu pokojowe w ostateczności może być kawalerka.

Jeszcze jedno. Może słyszeliście o jakiejś pracy dla kobiet to też prosiłbym o info. Muszę jakoś zadbać o swoją drugą połówkę. Z góry dzięki.

Pozdrawiam
Michał

"Bo męska rzecz być daleko, a kobieca - wiernie czekać,
aż zrodzi się pod powieką inna łza, radości łza."

Jeszcze się tam żagiel bieli, Alicja Majewska

Cytat:
2009-07-09 13:46:01, piotr_ek pisze:
"Bo męska rzecz być daleko, a kobieca - wiernie czekać, aż zrodzi się pod powieką inna łza, radości łza." Jeszcze się tam żagiel bieli, Alicja Majewska

Mądre słowa. Ale tak na poważnie to raczej nie wchodzi w grę

Michał, ale przecież ...... ty...... PIERDOLISZ... NIE ROBISZ !!!

Cytat:
2009-07-09 14:04:43, Michal7e91 pisze:
Mądre słowa. Ale tak na poważnie to raczej nie wchodzi w grę

piotr'ek - ja Cię nie poznaję

Cytat:
2009-07-09 16:28:48, DeeJay pisze:
piotr'ek - ja Cię nie poznaję

Jakiś wiekowych mp3 słuchałem wczoraj w robocie z serwera ROZRYWKA01 i sobie tak przypomniałem. Jeszcze z rok, dwa i Mietka Fogga będę cytował.

[ wiadomość edytowana przez: piotr_ek dnia 2009-07-09 19:02:30 ]

Zaraz, qrwa, zaczniesz jeszcze wiersze pisać.

I cytować będą "piotr'ek - dzieła wybrane, tom pierwszy, rozdział pierwszy"

Cytat:
2009-07-09 16:03:53, -JACO- pisze:
Michał, ale przecież ...... ty...... PIERDOLISZ... NIE ROBISZ !!!

Bo to jest moja praca, heheh .

Cytat:
2009-07-09 19:09:24, DeeJay pisze:
I cytować będą "piotr'ek - dzieła wybrane, tom pierwszy, rozdział pierwszy"

To muszę jeszcze zacząć prochy brać, bo same % nie dają wystarczającej weny twórczej... no i sławy - oczywiście po śmierci - też nie dają. Ot menel zwykły będę tylko.

Dalej szukam mieszkania w Łodzi. Będąc ostatnio w łodzi oglądałem mieszkanie, które zaproponowała mi agencja. Mieszkanie w stanie, żeby tu nie używać nie cenzuralnych słów - TRAGEDIA . Co więcej agencja za pośrednictwo wynajmu życzy sobie 100% ceny najmu + czynsz. Oczywiście jeżeli zostanie spisana umowa. Za spisanie umowy przed wstępnej życzą sobie 50% ceny najmu. Szok. Pierwszy raz miałem do czynienia z agencją tego typu . Jak przeczytałem umowę to mi włosy dęba stanęły. Nie wynająłem tego mieszkania ze względu m.in. na stan. Umawiając się z bardzo miłą panią z agencji, że jak przyjadę to chcę obejrzeć co najmniej 4 mieszkania, żeby już coś zaklepać. Skończyło się na jednym. Pozostałe, albo klienci wynajęli komu innemu, albo komuś zapomniała przypomnieć o chęci obejrzenia mieszkania.
Jakby ktoś miał namiary na rzeczową agencję, biuro pośrednictwa czy jakąś stronkę z dobrymi ogłoszeniami proszę o kontakt. Może być tu, może być priv czy też nr kom. dostępny w profilu.