Wiecej mocy??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie... Kuzyn jest mechanikiem i troche sie na Espero zna bo nim jezdzil ;] i mi mowil o "oszukaniu" komputera pokladowego, czyli wprowadzenie zlaczki ktora zmieni widok podawania mieszanki gaz-powietrze na wiecej gazu mniej powietrza... i Zwiekszeniu tym samym mocy Esperaka.

Zlaczka znajduje sie przy prawej nodze pasazera za oslonką ;] Powiedzcie co o tym sadzicie ;]

[ wiadomość edytowana przez: Maniek_Ka dnia 2009-07-21 22:39:14 ]

zaraz Cie ktos 'zjedzie' za ten gaz i powietrze

popatrz 3 tematy nizej

Poszukaj sobie, w wyszukiwarce, tyle razy to było wałkowane, chyba nawet na stronce klubowej o tym jest. Albo nie. Stwórz jeszcze kilka tematów na ten temat,np jak zamontować, jak zdjąć plastik koło nogi pasażera, no i koniecznie jeszcze topic o wrażeniach z jazdy. Czy naprawdę niektórzy tu piszą żeby nabić sobie Elyte czy są zbyt leniwi na szukanie czegokolwiek?? Jakieś zasady obowiązują również na tym forum...

podejrzewam że gdyby dało sie tak zrobić to na dzień dobry połowa klubowiczów jeździłaby po takim tanim tuningu....lepiej prawidłowo wyreguluj skład mieszanki bo walnieta głowica boli jak cholera

Cytat:
2009-07-21 22:58:39, archive15 pisze:
podejrzewam że gdyby dało sie tak zrobić to na dzień dobry połowa klubowiczów jeździłaby po takim tanim tuningu....lepiej prawidłowo wyreguluj skład mieszanki bo walnieta głowica boli jak cholera

Maniek jest odniedawna wiec moze niewiedziec ale ty archive ?

Zaraz Was wszyscy zjada tak wiec:
Maniek ta zlaczka faktycznie jest tam, fachowo element ktory trzeba wpiac do tej zlaczki nazywa sie SELEKTOR OKTANOWY i byl walkowany 1500 razy na forum. Poszukaj czy go ktos ma i jak tak to przyjedz to zamontujemy. efekt jest ale nie mozna sobie wyobrazac ze bedzie 20% mocy wiecej.

archive -> polowa klubowiczow jezdzi z takim tuningiem

O jasna d.....!!!!
PRZEPRASZAM
Myślałem że chodzi o jakiś inny patent. Zwracam honor. Nie doczytałem. Naturalnie i ja mam wpięty kawałek przewodu jako zworkę.
Jeszcze raz wielkie SORRY