[K] Miske olejowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Siema klubowicze poszukuje miski olejowej do esperaka 1.5 16v. pozdrawiam

Internet nie gryzie miska olejowa

człowieku wiem ze nie gryzie ale za darmo bym jej nie chcial zobacz jak wyglada, myslisz ze nie szukalem ??!nowa jest troche droga, a myslalem ze moze klubowicze maja jakas zbedna miske.

szukaj po rozbitkach.

Cytat:
2009-07-25 20:19:14, grzeskoespero97 pisze:
człowieku wiem ze nie gryzie ale za darmo bym jej nie chcial zobacz jak wyglada, myslisz ze nie szukalem ??!nowa jest troche droga, a myslalem ze moze klubowicze maja jakas zbedna miske.

peknieta jest?
bo akurat ze zasyfioma to w niczym nie przeszkadza...
wyczysci sie i bedzie dobrze

Cytat:
, a myslalem ze moze klubowicze maja jakas zbedna miske.

Ja mam ale korek przekręcony i zupa sie wylewa

Cytat:
człowieku wiem ze nie gryzie ale za darmo bym jej nie chcial zobacz jak wyglada,..

Kolego ...97

Ktoś Ci dobrze radzi to czego na niego warczysz ?

W życiu bym na to nie wpadł że miska ma wyglądać
Paweł 123209850928092984 dobrze pisze...ma być cała i "sprawna technicznie" ! ...a skoro ma wyglądać ..to oddaj ją potem do lakiernika czy innego chromiarza ..

Swoją drogą ...nie dziwię się że gościu sprzedaje ją już 1,5 roku (patrz data foto) ...strasznie sie allegro (a raczej handlarze na allegro ) zeszmaciło ....byle syf wystawią, ugnojone, zataplane w błocie.itp, nie ma w tych osobnikach nawet minimum szacunku do potencjalnego nabywcy !! /o chorych cenach nie wspominając!/

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2009-07-25 23:12:45 ]

Cytat:
2009-07-25 22:00:21, markon pisze:
Ja mam ale korek przekręcony i zupa sie wylewa

nagwintowac
i po problemie

ja mam nagwintowane na taka sróbe ze olej 2 sekundy wylatuje po odkreceniu

Cytat:
Kolego ...97 Ktoś Ci dobrze radzi to czego na niego warczysz ? ]

WARCZE?? ty jak zwykle interpretujesz po swojemu no nic nie poradze

Cytat:

Swoją drogą ...nie dziwię się że gościu sprzedaje ją już 1,5 roku (patrz data foto) ...strasznie sie allegro (a raczej handlarze na allegro ) zeszmaciło ....byle syf wystawią, ugnojone, zataplane w błocie.itp, nie ma w tych osobnikach nawet minimum szacunku do potencjalnego nabywcy !! /o chorych cenach nie wspominając!/ ]

Chyba ryzyko jest kupic miske w takim stanie jak ta, glowe dam ze jest uczkodzona
A na allegro to zgadzam sie z b1 ze sobie jaja robia.

pozdro