[br] [s]fiat 126p 81 rok

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
na szrocie stoi maluszek koloru bialego, ogladalem go jest calkiem zdrowy, nie wiem dokladnie ktory to rok cos kolo 80 bo to pierwsze egzemplarze z waskim rozstawem śrub, wyglada naprwde zachecająco, problem jest z rozrusznikiem, ogladalem podloge i progi i sa zdrowe, podloga pod kolem zpasowym rowniez istnieje i ma sie dobrze, podszybia zdrowe

zostalo mu kilka dni zycia zanim sie za niego zabiora, cena powiedzmy 750 zl

kilka fot

[ wiadomość edytowana przez: bandit_650 dnia 2009-07-28 14:41:36 ]

sorka ale zawsze mam polewke z tego typu ogłoszeniami, auto na złomie zaraz pójdzie na żyletki a cena z kosmosu

Tez nie rozumiem tego typu ogloszen skoro stoi na szrocie nie mozna by go oddac po cenie zlomu?

tu nie ma nic do rozumienia, to tylko ogloszenie albo ktos sie zgadza i kupuje albo nie i ma to w dupie

nie moje auto, stoi na szrocie albo ktos je kupi albo bedzie pociete, cena nie jest az taka straszna bo na dzis wynosi juz 600

jak co to rezerwuje waku i piorka wycieraczek ; d

no tak wszystko fajnie 600, ile za niego dostal wlasciciel oddajac go na szrot? 100 zl, nic? troche to nie fair... rozumiem zawolac 300 zl ale 750 na poczatek troche przesada

[ wiadomość edytowana przez: Hell dnia 2009-07-29 23:12:00 ]

tablic nie ma czyli bez papierow jest tak?

a ile mial dostac?? pewnie cieszy sie ze ma problem z glowy i pare zeta w portfelu

to jest jakas dysputa filozoficzna czy temat o sprzedazy? tablice sa odkrecone, paier tez jest , poki jest w jednym kawalku mozna go jeszcze kupic ale juz mniejsza o to

uprawiacie takie pieprzenie o dupie maryny jakbyscie nie znali polskich realiow i pierwszy raz byli na szrocie

a teraz do rzeczy kto chetny na chromy, piora wycieraczek, kapiliczke, lotniki i inne rzeczy typowe dla boba ze wczesnych lat 80 (wskaznik temp oleju, ladowania itp), dopisac sie w temacie

nie chce mi sie czytac tu wiecej postów w stylu fpm, o tym jakie zycie jest niesprawiedliwe, i kto ile mial za cos dostac oraz o tym ze ktos kiedys za pińcet kupil boba prawie nówke sztuke ze zrobieniem gały w cenie zakupu

tyle w temacie na kolejne off topy nie odpisuje bo nudza mnie narzekania keyboard fightersów i producentów postów

[ wiadomość edytowana przez: bandit_650 dnia 2009-07-30 02:06:26 ]

ja zależnie od ceny reflektuję na radyjo, zamek tylnej klapy jeśli jest fabryczny w dobrym stanie, odblaski na krawędź drzwi i ew. panel z deski rozdzielczej z pompką spryskiwacza jeśli robi.

Jaka cena za zderzaki?

żuć go na alledrogo za 600 pójdzie od strzała i nie będzie pierdolenia.
Wiadomo każdy chce zarobić.

piotras zrobilbym tak, ale kasy nie mam zeby go wykupic wypucowac a potem dac na allegro

tak wiec dzis jade i zaczne wykrecac co ciekawsze te larytasy

panowie a co sie cena dziwicie auto na zlomie pan janek rozbierze to i zarobi maluchow malo sie teraz na szrot oddaje to i ceny poszly w gore, a bandit pokazal tylko to co u janka stoi tyle w temacie

-----------------
W aucie rajdowym przemierzam trasę,
Czuję jak pęd już w fotel mnie wbił,
I tylko tego się boję czasem,
że silnikowi nie starczy sił.

jak bardzo możesz z ceny go jeszcze zbić?? Kumpel szuka włąsnie takiej kosy nie rozbieraj go tak szybko

Bandit daj namiary na ten szrot to moja żonka tam podskoczy i sobie go obejrzy bo obecnie przebywa w Toruniu i chce malucha mieć zamiast cienkiego

Cytat:
2009-07-31 09:33:37, Furiosus pisze:
Bandit daj namiary na ten szrot to moja żonka tam podskoczy i sobie go obejrzy bo obecnie przebywa w Toruniu i chce malucha mieć zamiast cienkiego

taka kobiete to ze swieca szukac

Auto stoi na szrocie w Bydgoszczy? Nie wiesz czy pracuja w soboty? Kiedy maja go rozkrecac?

poki co zostal przeniesiony z powierzchni roboczej na parking szrotu, i czeka na kupca, w soboty pracuja do 14

Maluszek jeszcze żyje? Gdzie mogę go obejrzeć? Może będę w pobliżu niedługo, ewentualnie ile czasu zostało do jego śmierci?
Jak jest w takim stanie jak na zdjeciach to bym go łykną

[ wiadomość edytowana przez: 13matt13 dnia 2009-08-03 23:59:44 ]

juz nieaktualne, przejezdzalem obok maluszka juz nie ma - ktos go kupil jesli to ktos z was to pochwalcie sie